Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 30mii au mers impecabil cu 845 urile
    La 180 statea line volanul cand franam. In perioada asta au fost rosii de 2x si albastre de n ori. Totul era perfect
    Nu imi pot da seama daca bataile au aparut odata cu problema prezoanelor...

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• Strangere neuniforma a prezoanelor. Foarte posibil
      sigpic

Comment

• Strangere inegala si involuntara a prezoanelor.
        Daca se lungeau ca nebunele...
        Numai la dinamometrica de acum

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• E buna dinamometrica da-i scump halatu nene)

Comment

• Saptamana viitoare le schimba si tata la taxi, dupa aproape 160.000 de kilometri, de cand e natia ei de masina, schimbam discurile pentru prima oara caci sunt cam subtirele... intr-o perioada (120-140.000) se simteau ovalizate, fluctua pedala iar acum nu mai fluctueaza deloc desi placutele sunt bune. Cred ca s-au pasuit de dracii le-a luat..

Ideea e ca, la dci 85 Ph2, sunt aceleasi discuri ventilate ca si la 1.6 16v sau dci simplu cu A/C? Ca diametru ma refer. La ochi par mai mici discurile de la taxiu decat cele de pe 1.4-ul meu cu astea de Van.

De cat sunt diametru cele de dci 85/1.6 16v si cele de Van? La Van stiu ca sunt de 260mm...
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• La mine un disc a crapat pe la 150 de mii apoi la 210mii urmatorul )am tras de ele maxim.

Comment

• Ai tras de ele in maxim de inconstienta ! Si cand ma gandesc ca tu chiar conduci pe aceleasi sosele ca si mine! Si mai sunt si altii...

Omul asta (Alessandro) tocmai a aruncat azi niste elemente pe care tu le-ai fi tinut pe masina inca 100 000 km probabil, doar pentru ca aveau un usor zgomot la final de franare. Are grija de el si de familia lui si de ceilalti participanti la trafic.

Geez, va mai si laudati...
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Fiind mecanic nu-mi fac probleme ca ma lasa in drum un disc un capat de bara etc).Odata ce discul este bun si nu e ovalit masina se comporta destul de bine si la frane puternice chiar daca e mai subtire.Ce schimbati voi e de mofturi fratilor nu ca ar fi neaparat).Inconstient am fost mereu,cat despre copii astia care merg de la moara pan la gara cu masina si sunt influentati de altii care se dau ca stiu si le baga in cap schimba aia ca daca nu risti sa faci accident s-au risti sa-ti sara roata povesti de astea pe iei ii cred saracii,dar eu fac in jur de 100 de mii de km pe an si sunt mancat de drumuri si de masini asa ca nu imi fac griji cand stiu ca mai am 1%din placute.Imediat am tras pe dreapta si le schimb si nu numai placute.Mai jos e colegu care lea schimbat la 160 de mii, mie ca mi-a crapat la 15o ce era asa S.f.
                  Last edited by vladoi; 7 September 2012, 02:40.

Comment

• ia zi...cauciucurile cat au ? 150.000 ? ce le faci ? le cosi sarmele cand ies din ele si mai dai cu niste prenadez peste...mai merg 100.000.

nici nu ma asteptam sa intelegi ceva din ce a scris Dsign...ca doar esti mecanic

fiind mecanic ar trebui sa iti pui intrebarea ce se intampla la o franare de urgenta cand mai ai discuri si placute de 1mm si ai toata familia in masina. crezi ca e problema ca ramai tu cu masina in drum ? putin ne pasa. in mintea ta de mecanic asta e problema...cine schimba discul dupa ce se rupe in bucati la 120kmh

te rog...fi bun si nu mai polua threadul meu. si defapt nu numai threadul meu ci forumul. pastreaza perlele pentru aplaudacii care vin la tine sa repare masina...ca doar esti mecanic
                    Last edited by alessandro; 7 September 2012, 08:30.

Comment

• jambonule eu deduc ca tu ai discuri,cauciucuri,placute,chiar si turbina la dci si multe altele in portbagaj ca doar esti mecanic, iar cand se duce ceva te opresti pe marginea drumului si le inlocuiesti ? ) ) ) )

Scuze de off-topic.

Comment

• treaba asta cu prezoanele numai la 16v sunt asa pacatoase? ca numai la tine si la dr_mke am auzit, m-ati bagat si pe mine in boala, ca eu le strang cu simt de raspundere )
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Da ce mistocari sunteti voi,eu am dat un exemplu asta nu inseamna ca nu am discuri,placute,cauciucuri bune.Cu familia mergeti voi cand va duceti la tara in wekend,eu cu masina asta merg numai la servici,Da pacat ca sunt o gramada de pacalici mistocari ca voi pe forumul asta eu doar vam spus cat si cum am mers cu primul set de discuri si voi ma luati la misto.Reparatii fac doar ocazional si la prieteni, momentan nu mai lucrez in domeniu,si apaludat esti tu pacaliciule.Chiar va rog sa nu ma mai bagati in seama ca nu as vrea sa mai continui discutia asta anonima.
                          Last edited by vladoi; 7 September 2012, 12:57.

Comment

• culmea, pacaliciul mistocar esti chiar tu...

Comment

• Jambon - fa si niste cursuri de mecanica ... o sa te ajute sa intelegi intr-un fel sau altul despre uzura materialelor in diferite circumstante

Comment

• Pai fiind provocat ce dracu...
                                Las frate ca am facut imi ajung cursurile,mai iau de la voi ceva ca vad ca sunteti buni.In continuare mai astept atacuri)In fine haideti sa incheiem aici aceasta discutie,eu imi cer scuze daca am deranjat pe cineva si vas ruga frumos sa terminam cu ironiile.
                                Last edited by vladoi; 7 September 2012, 13:20.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google