Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 12% !!!!!!!!!!! e mult nenea,a mea nu sare de 10-10.5 in oras,ori ii dai talpa in exces, ori trebuie umblat la softul GPL-uli sa consume mai putin.

Hai cu testul de surub
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• softul este calibrat corect. reglat sub asta deja merge sarac si se poate deregla ECU benzina.

testul cu prezonul il facem live daca vrei...da punem pariu ca la pasul Gutai ?

P.S. am si o janta de aliaj originala pecare sa facem test. sa nu stric gaurile la a mea.
      Last edited by alessandro; 27 September 2012, 09:55.

Comment

• Tot e mult, oricum!
        Pe benzol cat iti halea in oras?!
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• imi lua intre 9 si 11 pe benzina depinde de mers de trafic. ala 12 nu e batut in cuie. atat a luat cel mai mult, acum in ultima perioada ca e aglomerat.

cu 40 litri fac 350-370 km in oras

Comment

• Depinde si de unde bagi gaz, mie imi lua si 13% cu gpl de la rompetrol, jepcari pe fata. Dupa un reglaj la instalatie si gpl din alta parte consumul e pe la 10 si ceva in oras. Extern ~8 la mers legal. La alte viteze creste direct proportional.
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• cu LukOil iese cel mai mic consum dar este gazul murdar.

Comment

• Si la mine tot Lukoil este cel mai bun la capitolul autonomie, la schimbul de filtre la 15mii km pilitura era foarte putina semn ca gazul folosit nu a fost tocmai murdar 85% din litri consumati au fost de la Lukoil. Cine ti-a spus ca gazul este murdar, ai desfacut filtrele sa te uiti? Alimentat numai Lukoil, preponderent din fundeni.

Comment

• ce interes crezi ca au montatorii de GPL sa spuna nu alimentati de la Lukoil ca e murdar si se duc injectoarele. nu le convine sa schimbe injectoare ?

da am vazut filtre folosite 20mii cu lukoil. aveau clei si pilitura in ele

Comment

• Ultragaz mi-a zis sa fug de Agip. Agrom probabil recomanda sa fugi de Mol. Aia din Vernesti recomanda sa nu dai pe la Lukoil. Nu prea ma intereseaza sfaturile lor in problema asta pentru ca e pur subiectiva treaba. Eu am folosit si am fost multumit, iti spun din proprie experienta ca am avut filtrele curate, masina trage bine, autonomie mai mare ca in alta parte.
                    Cand au fost in iarna trecuta problemele cu gpl de la Lukoil eu nici n-am stiut de ele. Am trecut prin iarna cu gaz tot lukoil si n-am avut belele, poate-o fi noroc, poate erau doar speculatii.

PS: la fel esti si tu cu uleiurile, degeaba vine unu la tine sa-ti huleasca un ulei pe care tu l-ai folosit si ti-a placut.

Comment

• de unde bagi mai exact ?

in fiecare subiectivism exista un sambure de adevar. eu incerc pe cat posibil sa ascult parereile tuturor si sa iau ce e mai bun din ele

Comment

• Pe fundeni sunt 2 benzinarii alaturate, rompetrol si Lukoil. Cum te duci spre colentina, treci de penny xxl apoi pe stanga ai rompetrol si dupa 50 de metrii e lukoil pe aceeasi parte.

Comment

• Incearca un sistem prezon-piulita de la H&R,daca si p-alea le rupi inseamna ca esti tare.Eu la masina imi strang prezoanele la mana cu cheia masinii.Poate ca tu le strangi si exagerat de tare.
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• nu prea am ce sa fac eu cu prezon-piulita. astea pe care le am acum sunt ok. au si grupa trecuta pe ele si par tzapene.

P.S. un prezon original Renault costa 18 lei bucata

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
                              Tot e mult, oricum!
                              Pe benzol cat iti halea in oras?!

A nu se confunda traficul de weekend sau seara/ traficul de provincie- cu mersul in Bucuresti la 8 jumate dimineata- 6 seara.

In conditii de mers prin oras la orele de 'maxima audienta' 12% GPL e un consum cat se poate de normal.
                              Cine zice ca ii consuma mai putin- dar repet mers in orele de trafic maxim- minte cu nerusinare.
                              Saab 9-5 Aero

Comment

• @ matheo ai dreptate. Am facut plinul de la lukoil fundeni.

Am ajuns in sebes si am alimentat. Au intrat doar 29 litri pe 405 km.

Deci consum 7.15 % cu 4 persoane si bagaje blana. Mers normal si tare unde se poate. Clar cel mai bun consum de pana acum

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google