Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by eugenmanea View Post
    A nu se confunda traficul de weekend sau seara/ traficul de provincie- cu mersul in Bucuresti la 8 jumate dimineata- 6 seara.

In conditii de mers prin oras la orele de 'maxima audienta' 12% GPL e un consum cat se poate de normal.
    Cine zice ca ii consuma mai putin- dar repet mers in orele de trafic maxim- minte cu nerusinare.
    Eu am consum de 10% in conditiile in care ma minte la kilometraj,am guma 195/45/16,merg dimineata la 8 pe So. de Centura (intre Pantelimon si Otopeni), iar seara vin prin oras.
    Cand pun rotile de fabrica imi scade la 9,5% in acelasi regim.
    Tine mult si de stilul de condus
    Cand am montat instalatia consuma 12-13%,m-am dus la ei si le-am zis sa-i faca ceva ca in ritmul asta nu fac nici o afacere. Au pus diagnoza si au umblat la un grafic de injectie si asa mi-a scazut consumul!
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• La GPL imi este mai frica de consumurile mici decat de alea mari.
      O singura data este suficient sa iti dea prea putin gaz si prajesti supapele

Sent from my LG Optimus Net using Forum Runner

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
        Eu am consum de 10% in conditiile in care ma minte la kilometraj,am guma 195/45/16,merg dimineata la 8 pe So. de Centura (intre Pantelimon si Otopeni), iar seara vin prin oras.
        Cand pun rotile de fabrica imi scade la 9,5% in acelasi regim.
        Tine mult si de stilul de condus
        Cand am montat instalatia consuma 12-13%,m-am dus la ei si le-am zis sa-i faca ceva ca in ritmul asta nu fac nici o afacere. Au pus diagnoza si au umblat la un grafic de injectie si asa mi-a scazut consumul!
        Hm...cam ciudata combinatia cu totii stiind ca 1.6 90 cai e un mare gurmand de benzina- ar insemna ca pe gaz iti consuma la fel ca si pe benzina. Inclin sa cred totusi te ajuta traficul- chiar nu stiu cum mai e pe centura la 8 dimineata.
        Saab 9-5 Aero

Comment

• in Bulgaria mi a sarit ditai piatra in parbriz si s-a spart.

azi am reusit sa il schimb pe Casco. Omniasig ca de obicei...ireprosabil
          Attached Files

Comment

• unde ai schimbat parbrizul?
            si cat a costat, dc nu sunt prea indiscret
            eu prospectez service-uri pt ca al meu e zgariat ca naiba

Comment

• 820 lei la A.G.E.R Service. Saint Gobain cu parasolar verde. Sunt printre cele mai bune...daca nu chiar cele mai bune

Comment

• Originally posted by eugenmanea View Post
                Hm...cam ciudata combinatia cu totii stiind ca 1.6 90 cai e un mare gurmand de benzina- ar insemna ca pe gaz iti consuma la fel ca si pe benzina. Inclin sa cred totusi te ajuta traficul- chiar nu stiu cum mai e pe centura la 8 dimineata.
                Esti sigur de asta? Din ce am vazut si pe forum, majoritatea celor de 1,4 au consum mai mare decat 1,6...
                "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
                Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                  820 lei la A.G.E.R Service. Saint Gobain cu parasolar verde. Sunt printre cele mai bune...daca nu chiar cele mai bune

multumesc de info

Comment

• Originally posted by fuzzy View Post
                    Esti sigur de asta? Din ce am vazut si pe forum, majoritatea celor de 1,4 au consum mai mare decat 1,6...
                    Nu ai vazut deloc bine

On: Arata frumos cu marginea de sus colorata

Comment

• Originally posted by fuzzy View Post
                      Asta zic invidiosii cu 1,4 , ca sunt acrii strugurii. Pentru treaba pe care o face, consuma decent. Nu e campion dar nici nu arde benzina degeaba ca golfu 4 de 1,6 16V.
                      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• cand un parbriz de la Gimarom e 350 de lei si face aceeasi treaba. si e Pilkington. Dar asa e pe casco

Comment

• Pilkington nu e Saint Gobain si Gimarom nu e A.G.E.R Service.

AGER monteaza parbrize da cand eram copil in clasa 1.

daca pot sa iau ce e mai bun entru masina...de ce sa nu o fac ?

pe masina mea nu au existat, nu exista si nu vor exista niciodata ieftinaciuni atunci cand vine vorba de vizibilitate, franare, directie, stabilitate etc.

P.S. si daca nu aveam CASCO tot la ei ma duceam si tot 8 milioane costa.
                          Last edited by alessandro; 2 October 2012, 09:46.

Comment

• Meserie,e doar un geam,tot duplex.
                            Nu-mi zice ca vezi lumea mai wide prin el
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• sa nu te superi dar exagerezi. Pentru Mercedes Pilkingtonu' e bun, la tine pute.

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                                820 lei la A.G.E.R Service. Saint Gobain cu parasolar verde. Sunt printre cele mai bune...daca nu chiar cele mai bune

Cei de la firma de asigurari au acceptat un asemenea deviz? ; ma gandesc la faptul ca au si ei niste tarife si norme medii sa zicem; pentru ce ar plati aproape dublu pe un parbriz? Cat costa cel original pe care l-ai avut, stii?
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google