mult prea intunecate pozele si nu se recomanda poze catre soare - fara filtru UV risti sa strici obiectivul.
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Poti mari ISO insa expunerea de 500 - 1000 este cam f mare ( zic eu ). Daca era soare foloseam f-ul de la 18-22 cu expunere de maxim 250 ( inca nu stiu cat de soare era... ) enfin..astea-s alte discutii si modul de fotografie nu este asemanator de la unul la altulsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Vrei sa spui, cam scurta expunerea. UV-ul este un soi de frectie la picior de lemn. Util in asemenea situatii, pentru a scapa de reflexiile nedorite de pe sticla, precum si pentru un contrast mai bun, polarizare circulara.
F18-22 ? Deja intram prin hiperfocale cu tot soiul de aberatii. Peste 16-18 nu se foloseste in mod uzual, in soare puternic si fundal deschis la culoare, gen zapada, nisip, aici clar nu-i cazul.
Regula de baza, cand folosesti obiectiv de genul 55-200 nu te astepta la DOF bun, nici macar la baza domeniului.
Pentru situatiile de gen cel mai frumos se face HDR.sigpic
Comment
-
Iaca, m-am jucat putintel.
LE > exemplu de poza facuta cu soarele in bot & filtru de polarizare circulara.Last edited by dr_mke; 16 October 2012, 18:27.sigpic
Comment
-
Hmmm....nu
La poze ma face by default si gpl nu si pune
Am discutat pe tema asta si oarecum ii dau dreptate...la stilul lui de mers nu I'll tine chiuloasa un schimb de ulei si vine cu ea in punga
Sent from my GT-B5330 using Forum RunnerLast edited by alessandro; 16 October 2012, 21:33.
Comment
-
A propos, desi nu era sterila galeata, contaminare semnificativa nu cred ca are. Ti-am colectat deci 500 ml de ulei forjat pe autostrazi, inclusiv pe la munte prin Republik Osterreich. Ce zici, ti-l trimit sa-l analizezi ?
Mobil1 0W_40, desigur
LE: uleiul are aproape 16.000 km, iar mai mult de jumatate din ei sunt facuti in regim de forja pe autostrada.Last edited by dr_mke; 16 October 2012, 23:43.sigpic
Comment
-
Daca tot mi-ai trimis poza pe e-mail, iata rezultatul. Sa nu uiti sa-mi spui ce fac cu uleiul uzat colectat.Attached Filessigpic
Comment
Comment