Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mult prea intunecate pozele si nu se recomanda poze catre soare - fara filtru UV risti sa strici obiectivul.
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• stiu. am folosit expunere intre 500 si 1000 cu ISO 100 si shutter 3,5-5

daca expuneam mai mult se stingeau culorile

pe LCD ul camerei arata cu totul altfel pozele.

da...pe 55-200 am Uv. defapt am 2 filtre da l am uitat acasa pe unul

Comment

• Pozele sunt superbe,locatia bine aleasa.Frumos Prestige-ul,culoarea asta il prinde bine.Si pe mine ma bate gandul la un gpl...
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Poti mari ISO insa expunerea de 500 - 1000 este cam f mare ( zic eu ). Daca era soare foloseam f-ul de la 18-22 cu expunere de maxim 250 ( inca nu stiu cat de soare era... ) enfin..astea-s alte discutii si modul de fotografie nu este asemanator de la unul la altul
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Vrei sa spui, cam scurta expunerea. UV-ul este un soi de frectie la picior de lemn. Util in asemenea situatii, pentru a scapa de reflexiile nedorite de pe sticla, precum si pentru un contrast mai bun, polarizare circulara.

F18-22 ? Deja intram prin hiperfocale cu tot soiul de aberatii. Peste 16-18 nu se foloseste in mod uzual, in soare puternic si fundal deschis la culoare, gen zapada, nisip, aici clar nu-i cazul.

Regula de baza, cand folosesti obiectiv de genul 55-200 nu te astepta la DOF bun, nici macar la baza domeniului.

Pentru situatiile de gen cel mai frumos se face HDR.
            sigpic

Comment

• Iaca, m-am jucat putintel.

LE > exemplu de poza facuta cu soarele in bot & filtru de polarizare circulara.
              Attached Files
              Last edited by dr_mke; 16 October 2012, 18:27.
              sigpic

Comment

• da...sambata o sa ajung sa imi iau filtre neaparat

Comment

• Din ulei, ati dat-o-n poze.

Aveti topicuri dedicate, de ce il macelariti pe asta?
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Alex, threadul tau incepe sa semene (la poze) cu al doctorului... Daca isi pune si doctorul GPL si te grabesti un pic cu km parcursi, puteti sa "unificati" threadurile

Comment

• Hmmm....nu

La poze ma face by default si gpl nu si pune
                      Am discutat pe tema asta si oarecum ii dau dreptate...la stilul lui de mers nu I'll tine chiuloasa un schimb de ulei si vine cu ea in punga
                      Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
                      Last edited by alessandro; 16 October 2012, 21:33.

Comment

• A propos, desi nu era sterila galeata, contaminare semnificativa nu cred ca are. Ti-am colectat deci 500 ml de ulei forjat pe autostrazi, inclusiv pe la munte prin Republik Osterreich. Ce zici, ti-l trimit sa-l analizezi ?

Mobil1 0W_40, desigur

LE: uleiul are aproape 16.000 km, iar mai mult de jumatate din ei sunt facuti in regim de forja pe autostrada.
                        Last edited by dr_mke; 16 October 2012, 23:43.
                        sigpic

Comment

• Daca tot mi-ai trimis poza pe e-mail, iata rezultatul. Sa nu uiti sa-mi spui ce fac cu uleiul uzat colectat.
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Ce fitza e poza
                            sigpic

Comment

• fotograful e fitza defapt

@ dr_mke am renuntat la ideea de a duce oloiul la teste. gratis nu am gasit nimic si bani nu dau nici in ruptul capului.

Comment

• filmarea e slabuta dar important este sa se auda...si se aude

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google