offtopic ) , e un user pe ********* care vinde cutie ca asta cu 200ron ) , deci pret de filtru de motorina , vb ta ))
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Regret un singur lucru : ca nu mi-am pus ambreiajul de 215mm.
L-am tinut in mana...era cu 30 lei mai scump...si nu l am luat
Per total, "distractia" m-a dus cu aproape 100 lei mai mult decat m-ar fi dus o cutie de Logan cu tot cu manopera si ce mai trebuia.
Sunt convins ca am facut ce trebuia.
Comment
-
Volanta de 1.6 16v e la fel ca la 1.6mpi?
Am iesit eu la drum lung, am atins 200km/h pe ceas cu anvelope standard 185/65/15
Consum mediu Bucuresti - Ploiesti - Paraul Rece - Bran - Campulung - Pitesti - Bucuresti 7.3 l / 100km, unde autostrada Buc-Ploiesti am facut-o la peste 140 km/h pe ceas iar portiunea Bran - Campulung in alerta caracteristica Loganului Agitat.
Comment
-
Nu este aceiasi volanta. Au coduri diferite. Pe volanta de 1.6 nu intra ambreiaje mai mari. Se potrivesc de la un motor la altul
Masina se intinde foarte bine la viteza. Am facut un drum pana la Fetesti...devorez autostradaLast edited by alessandro; 4 December 2012, 23:36.
Comment
-
Probleme cu amortizoarele Bilstein pe spate
Dupa aproximativ 2 luni in care am desfacut jumate' din masina din cauza bocaniturilor si troncaniturilor...azi amgasit cauza...amortizoarele Bilstein pe spate
Au fost rulate aproximativ 6000 km. Am efectuat azi si un test de suspensie pe standul de incercari ITP
Amortizorul stang 52% amortizorul dreata 42 %
Amortizoarele vechi rupte in gura cu arcuri sport si drumuri forestiere au scos 58% respectiv 45 %
De ce troncaneau ? habar nu am...
Se vor schimba pe garantie cu Monroe Black Gas
Concluzia :
sunt foarte dezamagit asa in general de asa zisa calitate superioara a pieselor premium...nu cred ca mai exista asa ceva...foarte dezamagit
P.S. erau made in Germany...nu la Sibiu
le multumesc colegilor : Dsign, Cos_min, si CataFoFAttached FilesLast edited by alessandro; 15 December 2012, 14:46.
Comment
-
Cand Dr_mke scria acum ceva vreme la el pe thread ca isi va schimba amortizoarele si eu am scris ca - din pacate piesele after market tin mai putin decat piesele cu care vine masina echipata din fabrica - el a zis ca nu-i deloc asa. Insa ce scrii tu acum confirma din plin... O alta problema sunt si facaturile cu care piata este inundata. Cu greu poti spune ca o piesa este cea "corecta" sau ca tii in mana o facatura. Monroe pe gas erau in general destul de bune - sper sa te tina macar 2 - 3 ani.
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostUtilizare necorespunzatoare ?
Exista si alte cazuri de Bilstein care au sau au avut probleme. In special troncaneli la denivelari.
Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by alessandro View PostProbleme cu amortizoarele Bilstein pe spate
Dupa aproximativ 2 luni in care am desfacut jumate' din masina din cauza bocaniturilor si troncaniturilor...azi amgasit cauza...amortizoarele Bilstein pe spate
Au fost rulate aproximativ 6000 km. Am efectuat azi si un test de suspensie pe standul de incercari ITP
Amortizorul stang 52% amortizorul dreata 42 %
Amortizoarele vechi rupte in gura cu arcuri sport si drumuri forestiere au scos 58% respectiv 45 %
De ce troncaneau ? habar nu am...
Se vor schimba pe garantie cu Monroe Black Gas
Concluzia :
sunt foarte dezamagit asa in general de asa zisa calitate superioara a pieselor premium...nu cred ca mai exista asa ceva...foarte dezamagit
P.S. erau made in Germany...nu la Sibiu
le multumesc colegilor : Dsign, Cos_min, si CataFoF
Comment
-
Mai mult ca sigur este defect de fabricatie.
Cunosc si alte cazuri de Bilstein cazute inainte de vreme.
Si sincer nu cred ca as fi descoperit daca nu ma ajutai tu. Cand mi-ai zis ca vine de sub oala zgomotul, atunci m am decis sa schimb amortizoarele.
Altfel, erau ultimele pe lista de banuieli...pentru ca erau noiLast edited by alessandro; 17 December 2012, 19:47.
Comment
-
Masina vine echipata OEM cu MONROE si fix d-astea am pus, cumparate si montate in Dacia Service. Uite ca au trecut de 60.000 km si functioneaza bine, iar in curand le fac primul test sa vedem cata eficienta mai au, pentru ca-mi par mai ok decat cele din fabrica la aceiasi km.sigpic
Comment
Comment