Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si mie mi se pare frumos flocusu dupa gusturi
    Oricum felicitari pentru masina alessandro (la logan ma refer) sper sa obtii un pret pentru cat face ea.
    sigpic

Comment

• Mai exact ai fost prin Hateg .
      sigpic

Comment

• Exact.
        Drumurile Petrosani-Hateg si Hunedoara - Hateg prin Silvasu de Jos...din punctul meu de vedere sunt cele mai frumoase drumuri din tara.

Comment

• nici Defileul Jiului nu-i rau, cat despre drumuri frumoase, incearca si Hunedoara-Manastirea Ghelari. Niste "serpentine" ca de raliu pe-acolo. Toata zona este intr-adevar deosebita. Este cumva si normal, stramosii nostri Dacii au ales cea mai frumoasa zona pentru capitala tarii. In toata zona este plin de cetati Dacice, manastiri (unele foarte vechi, si unice), fenomene naturale.

Comment

• Foarte frumos la Ghelari. Este si un baraj pe drumul spre Ghelari, insa cand am fost era ceata foarte densa si nu am mai oprit sa vad zona barajului.

Comment

• Da pacat ca drumul este un pic cam rau dupa iarna pana la Ghelari.
              Ai venit pe la noi prin judet si nu ai dat un semn, shame on you.
              sigpic

Comment

• Eu sau Marxu'? Oricum nici Buzaul nu este mai prejos, este efectiv doldora de fenomene ale naturii, manastiri si altele..

Comment

• Puteai sa te arunci si pana la blaj, sa vezi un oras simplu si plin de istorie!
                  MY CLA

Comment

• @ rudy_grf next time voi anunta din timp
                    @ PRESTIGE Am fost in Blaj. Acum era prea departe

E si masina mea pe undeva pe acolo
                    Attached Files

Comment

• Oamenii iti cauta masina pe harta pe la Blaj si tu le pui poza din Ploiesti, din buricu' targului.

de la dreapta la stanga: Muzeul Ceasului, restaurant Bulevard (dupa numele lui original), respectiv Liceul Mihai Viteazul (colegiul national) si o frantura din fosta "Casa Casatoriilor". Undeva "pitita" in parculetul din stanga este statuia bust a lui nenea Iancu Caragiale. (in poza se vad doar bradutii)
                      Last edited by ion_R5; 19 March 2013, 11:30.

Comment

• De data asta a fost prea ocupat cu specialele de raliu din zona :P
                        sigpic

Comment

• Loganu e "pa" camp
                          Attached Files

Comment

• Pana la urma, ai renuntat sa o vinzi?
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Cum sa vinzi o bijuterie ca asta?Frumoase poze,mai ales a 2-a!
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google