Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa ce ii fac rodaju' incerc, dar nu cred. Nu are motorul zeama.

Comment

• Bun bun, o schimbare cu care sunt perfect de acord.

Sa-l folosesti sanatos.
      B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• ce are in plus fata de cel de snova ,de care ziceai candva, citez, ca este "inutil de mare". scrat cu 2 dau eu cu un lesinat de 1.6 fara compresie. ar trebui sa poti un scartz mititel cu tr.3. este ambreiajul de clio 2 rs 182 trophy sau cup?

Comment

• Este construit putin altfel.

Cu riscul de a fi rautacios...imi vine greu sa dau totul mura in gura.
          Am si pierdut numarul ambreiajelor si cutiilor schimbate pana l-am gasit.

Practic l-am cumparat la risc fara sa stiu daca se potriveste.

Sent from my GT-I9105P using Forum Runner

Comment

• tu, la risc buna gluma

Comment

• Nu e gluma.
              Am facut incrucisari intre coduri de piese si a rezultat ca merge, dar ambreiajul asta pe volanta asta nu a fost folosit nicaieri.
              Deci da, exista un risc sa atinga in carcasa cutiei atat.

Comment

• Rodajul ambreiajului este gata.

Pana acum merge super.
                Pleaca foarte lin de pe loc si cupleaza foarte tare.
                Din 2 in 3 scartaie rotile fara probleme in conditii de aderenta maxima (asfalt curat, temperatura etc) cu gume dot 2014.

Comment

• E de curse masina asta? Trage bine?
                  Can't touch this !

Comment

• Nici masina nici utilizatorul nu-s prea hotarati. Insa apreciez enorm faptul ca Alessandro se contrazice iarasi pe el insusi si monteaza o namila de ambreiaj care duce lejer 200 de cai pe un "amarat" de Logan.

Comment

• De ce faci posturile astea ? Care este scopul lor pana la urma ? Ce doresti sa ne spui ?

Hai sa iti dau tot eu o directie...ambreiajul asta era mai ieftin ca cel de origine. Asta a fost motivul...multumit ?

Comment

• Pentru ca ai scris candva ca ambreiajul meu de 215 este overkill pentru Logan. Si cand te-am contrazis, ai spus ca ambreiajul sachs de 200mm este arhisuficient. Inteleg totusi ca ti-ai schimbat parerea intre timp.

Sa nu cumva sa crezi ca te jignesc. Apreciez enorm faptul ca esti dispus sa experimentezi, pe buzunarul propriu, varii solutii pentru masina nationala. ca nu sunt toate "atat de " necesare, este partea a doua, dar sunt destui care apreciaza un ambreiaj moale la picior, dar ferm ca transmisie. Pentru completare, in cazul in care se va folosi o cutie de snova (la care intre timp ai renuntat), se poate (si recomand!) sa folositi si volanta+ambreiajul. Nu as renunta in veci la ambreiajul hidrulic (am posesori de straineze ce au apreciat pedala de ambreiaj)!

Eu vreau de la tine solutia pentru o garda la sol mai joasa cu 2-3 centimetri, pastrand confortul original, dar imbunatatind putin directia. HR este "prea" coborat si dur pentru gusturile mele. Vogtland a fost la fel, doar o idee mai moale decat HR si aproape la fel de joasa.
                        Am gasit pe web caracteristicile amortizorului de renault super5, care par a se potrivi cu cel de Logan. Solutiile de Clio au alt unghi si necesita suruburi (inclusiv ta-shitniks).

Am gasit in schimb coilover supersport pentru super5 care PAR a veni la fix.
                        Last edited by razvanamza; 9 August 2014, 17:52.

Comment

• La 16v nu se potriveste Sachs. Daca vrei ceva mai bun asta Luk e singura varianta si chiar mai ieftin ca cel de origine.

Nu sunt omul potrivit cu care sa vorbesti de suspensii.

Comment

• Amza cumpara Eibach si gata !
                            Cat despre ambreiajul de pe masina il are pt ca poate , pentru ca e suficient de nebun sa faca asta , pentru ca e tatal cutiilor si ambreiajelor !
                            sigpic
                            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Super5 nu cumva e cu bara de torsiune in spate???
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Problema e...de ce ai pune amortizoare de pe o masina de 750 kg, pe una de 1200 kg.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google