Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu conteaza oricum nu se potrivesc nici la amortizor nici la flansa ... seamana dar nu rasare !
    sigpic
    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Omul a schimbat ambreiajul si are cutia de Logan. Cui ii pasa de amortizoare de Super 5 pe Logan? De unde pana unde amortizor de masina fabricata in perioada ciclului Nadiei Comaneci pus pe Logan?

Marx, poate ai idee, m-am interesat pentru al meu dCi sa ii schimb amortizoarele cu unele de Volga M21, versiunea pentru elita de partid. Am auzit ca va avea o tinuta de drum in concurenta directa cu masina de taiat lemne.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Culmea...amortizoarele nu au treaba dar cutia de viteze e aceiasi in proportie de 99% la Renault 5 si la Logan.
        Conceptie 1975...trist.

Sent from my GT-I9105P using Forum Runner

Comment

• Daca Loganul n-ar fi un amestec de piese renault din anii 80, as mai spune ceva. Dar este cazul sa acceptam realitatea si sa ne folosim de tot ce ne sta la indemana. Caut amortizoare mai "scurte" pentru a putea pastra arcurile originale. Binainteles, si Eibach ramane o alternativa.

Comment

• Daca ai arcurile stock, la ce Nazau iti trebuie amortizoare mai scurte? Vrei sa te prefaci ca faci ceva la masina? Las-o cum e, da-o-n pupuci.

Comment

• Nu v-ati prins pana acum ca Razvan e maestrul in scarpinatul la ureche pe dupa ceafa?

Este plina piata de arcuri si amortizoare de toate felurile, dedicate pt Logan...
              Aia cu taria arcurilor este vrajeala. Daca nu vrei H&R ai la dispozitie Eibach. Restul (Vogtland, Ta-Technics, etc) sunt niste minciuni gogonate, foarte scumpe pt ceea ce reprezinta
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Prea mult da-ti din taste mai trece-ti la practica... in balcon rond......o curte cu putin spatiu inca este frumos afara ... numai bine....de bibilit ceva....

m-am cam saturat ....sa vad...chesti gen zi si mie...... explica si mie .... mo - taaaa-moooo ......

Comment

• pai daca habar nu are ce vrea

Comment

• eu stiu ce vreau, voi va afceti ca nu intelegeti. Vreau sa pastrez moliciunea arcurilor, coborand suspensia fata din taler, nu din arcuri. este posibil sa fi existat vreun Renault care sa fi avut un amortizor asemanator, dar cu talerul sudat mai jos?

Comment

• Da exista dar nu se potriveste la Logan.

Comment

• Dar ce nava spatiala e loganu' de au facut un amortizor special pentru el?

Comment

• Amortizoarele si basculele sunt dedicate ptr Logan.

Comment

• @razvan, te complici la fel ca la motor. Bani multi fara un rezultat palpabil
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Exact.
                              Eibach sau HR cu amortizoare stock si gata. Si comfort si stabilitate si arata binisor.
                              Daca nici pe astea nu le suporti si ti se par dure atunci masina lasata nu e de tine.

Comment

• ok, Eibach sa fie...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google