Nu conteaza oricum nu se potrivesc nici la amortizor nici la flansa ... seamana dar nu rasare !
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
-
Omul a schimbat ambreiajul si are cutia de Logan. Cui ii pasa de amortizoare de Super 5 pe Logan? De unde pana unde amortizor de masina fabricata in perioada ciclului Nadiei Comaneci pus pe Logan?
Marx, poate ai idee, m-am interesat pentru al meu dCi sa ii schimb amortizoarele cu unele de Volga M21, versiunea pentru elita de partid. Am auzit ca va avea o tinuta de drum in concurenta directa cu masina de taiat lemne.
Comment
-
Nu v-ati prins pana acum ca Razvan e maestrul in scarpinatul la ureche pe dupa ceafa?
Este plina piata de arcuri si amortizoare de toate felurile, dedicate pt Logan...
Aia cu taria arcurilor este vrajeala. Daca nu vrei H&R ai la dispozitie Eibach. Restul (Vogtland, Ta-Technics, etc) sunt niste minciuni gogonate, foarte scumpe pt ceea ce reprezinta
Comment
-
Prea mult da-ti din taste mai trece-ti la practica... in balcon rond......o curte cu putin spatiu inca este frumos afara ... numai bine....de bibilit ceva....
m-am cam saturat ....sa vad...chesti gen zi si mie...... explica si mie .... mo - taaaa-moooo ......
Comment
-
@razvan, te complici la fel ca la motor. Bani multi fara un rezultat palpabil
Comment
Comment