marx: e greu sa devina inutilizabila...masina asta ...daca ii schimbi tot ce trebuie la timp....) te va lasa motoru la 500 de mii doar atat...
Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut
ai zis ceva despre un k&n. este vorba de filtru ? daca da imi poti arata si mie un link cu el ?
Comment
-
Originally posted by Mikelangelo View PostNu stiam eu a cui e uratenia aia de la kiss , scuzele mele pt sarcasm, chiar am aruncat o privire la ea apoi a trebuit sa golanesc cu zifu, rent a driver daca ma intelegi.
PS: la multi ani!! 1an si 10 zile
Comment
-
off-topic: nu stia a cui e masina - atunci cand Mikelangelo era soferul lui golanu'(ca el nu are inca carnet) - asta se intampla in seara in care golanu si-a luat ats-urile - adica pe kiss
on-topic: frumos prestige - dar mai ales frumos motorasul - imi place cum "trage" si imi place ca ai grija de ea si nu o incarci...
Comment
-
Originally posted by Canto View Postoff-topic: nu stia a cui e masina - atunci cand Mikelangelo era soferul lui golanu'(ca el nu are inca carnet) - asta se intampla in seara in care golanu si-a luat ats-urile - adica pe kiss
on-topic: frumos prestige - dar mai ales frumos motorasul - imi place cum "trage" si imi place ca ai grija de ea si nu o incarci...
off-topic: da, Canto a explicat perfect ceea ce am sugerat eu mai la deal.
on-topic: Canto vroia sa spuna prin "incarcat" ca nu ai pus cine stie ce autocolante, croame, sigle si alte nebunii la exterior/interior (papitoi, ratuste si braduti), ai pastrat masina curata asa cum ar trebui sa fie varianta ta de echipare. Sa aibe prestanta.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Frumos golan asa cum e din fabrica.vad ca esti prin cartierAttached FilesDau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
Multi km fara probleme si poate ne sincronizam candva cu o excursie alpina.
NGK iridium ? Dupa ce am citit pe forum si mi s-a comunicat direct de la sursa ca exista probleme cu modulul de ABS, am renuntat la idee si am pus bujii "Reno" cu 2 electrozi.
NGK iridium am folosit cu succes pe Supernova unde pe langa o mica reducere a consumului la mers normal au adus si un raspuns sesizabil mai bun la orice turatie si sarcina. Dupa 50.000 km cand am vandut-o cu ele-n motor, functionau impecabil si in mod sigur vor ajunge la 90.000 km fara cusur.
sigpic
Comment
Comment