Loganelul PH2 YPC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganelul PH2 YPC

[B][B]Salut !
    Ce parere aveti de loganelul meu ?
    Attached Files
    Last edited by valeriuciprian; 21 January 2010, 22:02.

Loganelul este un Laureate cu dotarile de Prestige, are un motoras de 1.6 de o herghelie de cp si dupa cum vedeti in poze am facut cateva modificari la exterior cu ajutorul baietilor de la SuperSpeedAuto plus urmatoarele mici adaosuri :
    Audio
    - Dvd player JVC KT AVX 22
    - Boxe JBL Limited Edition T595
    - Statie JBL PX 300.4 Limited
    - Condensator Stinger
    - Cablaje profi tip RCA

Exterior & Tuning motor
    - Arcuri sport EIBACH
    - Bandouri portbagaj si grila curatate de crom si vopsite in culoarea masinii ( baietii de la SuperSpeedAuto )
    - Portbagaj naked
    - Bujii NGK Iridium
    - Tubulatura pt filtru de aer inox imbracat in banda izolatoare ThermoTec cu diametrul de 76 mm
    - Filtru de aer conic InjenTechnology

Promit ca voi mai veni cu piese de tuning noi in primavara ( poate mai trece criza asta a 'reaq ) )

[/B]

Astept pareri si poate niste sugestii ca nu strica
    Last edited by valeriuciprian; 21 January 2010, 22:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salut ,sa te bucuri de ea sanatos si fara incidente. Masina e frumoasa ,dar as avea cateva sugestii bineinteles ca e vorba de gustul fiecaruia: in caz ca nu vrei sa pui alte jante ti-as recomanda niste distatiere pt ca dupa cu observi jantele stock au un offset mare si intra janta cam mult in interior, poate o folie pe geamuri si plafonul facut negru( parca ar da bine un contrast la atata alb),eventual scoasa sigla din fata, bani sa fie ca iti vin idei. Spor la modificat!

Si uitasem , Bine ai venit pe forum !
      Last edited by Adi16v; 21 January 2010, 22:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

vreau si eu pleoape. de unde ai facut rost?
        sigpic
        Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

Salutare si bine ai venit pe forum.Imi place ca ai inceput cu dreptul.Portbagajul arata bine,la fel si ce ai in el .De arcuri cred ca esti multumit.Ce nu-mi place,adica nu neaparat ca nu-mi place,mai degraba ar merge ceva mai bun:in loc de pleoape un bad boy look(vezi poza),schimbat iluminatul in interior cu alb si rosu gen Audi si cand sunt fonduri un set de jante,o toba sport si catadioptriile de pe bara spate facute negre(vezi ultima poza) .Folii si alte prostii poti pune cand nu ai ce face cu banii,inca nu se justifica,parerea mea.
          Attached Files
          Cumpar volan de Duster

Comment

super!imi place golanu
            are dreptate soboBN cu bad boy look,cred ca ar arata super!
            oricum bafta in continuare!!!

Comment

inca un ph2 care a inceput cu dreptu.....frumos...si succes la modificari in continuare.....imi place portbagajul clean

Comment

salut frumos logan si bune inbunatatiri i-ai adus daca ti cont de sfatul lui
                soboBN ar fi super, bafta la tunarit
                stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

foarte frumos. sa ai grija de el in continuare si bafta la modificat.
                  incep sa ma oftic cand vad atatea ph2 facute frumos dar lasa ca am de unde sa invatX

Comment

Jante pline ( borbet , Keskin, etc etc pe 15 cu cauciucuri de 205/50/15 , cu distantiere de 2-3 cm fata spate si un bad boy

Cam astea ar fi ideile mele.

Portbagajul , muzica si arcurile - buna treaba ;) Bine ai venit pe forum si poate vii si pe la intalniri sa ti-o trag in poze
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

frumos...bravo...eu zic ca decat un bad boy look mai bine niste folie pe geamuri si jante! parerrea mea...
                      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

bravo mister, frumos loganul, si deja l-ai aranjat ! ! ! Te asteptam cu mare placere pe la intalniri ! ! !
                        sigpic
                        The MVP

Comment

A fost primul Ph2 care l-am vazut lasat "jos-jos-jos". Am studiat masina cand o vazusem prima oara, clean la portbagaj, joasa, alba, e frumoasa foc, sa vii cu ea la intalniri cand ai timp, banuiam ca e 16v, nu stiu de ce, stiu masina dupa nr. de inmatriculare, YPC, cumva i-ai pus arcurile inainte de a face clean look-ul la portbagaj? Drumuri bune!
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Arata bine masina, imi place, sa o stapanesti sanatos.
                            Ai observat vreo diferenta cu acele bujii NGK Iridium?

Comment

arata bine masinutza,imi place............cu nijte jante+distantiere cred k i-ar sta super bine si daca i-ai vopsi in alb negrul acela de langa proiectoare..........parerea mea;))
                              Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                              -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                              Silent Coat.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google