fratilor, eu sunt proprietarul loganului albastru. Nue plinta de parket e prelungirea de la opel zafira.Cred ca e cea mai indicata ca e maleabila si nu se poate rupe. e din doua bucati imbinate la mijloc la zafira dar la logan trebuie doua de dreapta si una de stinga, de vopsit nu merge am incercat eu . spor la tunarit.
Sm 62 bcv
Collapse
X
-
la desmenbrari am cautat si eu si,,, nik. Eu am luato de la un magazin piese auto import le avea pe stoc si vroia sa scape de iele,,, incearca , bafta"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
cumparam ulei de motor si le-am vazut in vitrina si am intrebat de ele. Mi s-a spus ca le are pe stoc de mult si vrea sa scape de ele, si asa am dat pe ele 1,3 mil. Cei drept urmaream de mult asa ceva. S-ar putea sa mearga si de la peugeot 307."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
am intampinat mai nou o problema... imi transpira foarte foarte rau in portbagaj... , in partea dreapta musteste apa destul de tare la fel si roata de rezerva e uda mai tot timpul.. nu stiu ce sa mai fac...mentionez ca partea dreapta a fost lovita ( usa +aripa spate) si au fost schimbate ..
A mai patit cineva asha ceva? multumesc
Comment
Comment