Pretiosul Meu 1.5dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina arata foarte bine,abia astept sa o vad cu portbagajul clean
    Spor la tunarit in continuare

Comment

• Ori faci portbagajul clean (de tot) ori nu...parerea mea.
      sigpic

Comment

• SPARTACUS_MF- da, eleronul luneta este original DACIA, si e lipit cu silicon negru pentru parbriz.....
        multumesc tuturor pentru apreciere si sfaturi. pina acum scorul este 4-3 pentru portbagajul clean de tot, sa vedem si alte pareri, mai este pina marti cind am sa-l fac...
        "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• brv emil spor la tunat

Comment

• Eu zic clean de tot ... te costa putin mai mult dar o sa arate muuuuult mai bine ...

Comment

• iata ca scorul a devenit 5-3 pentru, clean de tot, mai vreau si alte voturi.....
              "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• ahaaaa, se voteaza?!...poi, vazui cateva specii de masini straine prin BR ieri....si 1-2 logane fara nimic, la embleme...corect, a ta are ledurile, insa merge mutata pe bara din fata...deci +1 vot la CLEAN..."parerea mea"....

Comment

• Lasa sigla sa se vada ca e Dacia.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• portbagajul clean cistiga teren, scorul e 6-3.....

autumat va disparea si emblema din fata daca portbagaju va fi clean.....
                    Last edited by emylogan; 13 March 2010, 16:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Rectifica, e 6-4 nu 6-3.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• La porbagaj se voteaza zilnic?.... k, inca unul pt. ala clean....
                        sa nu uiti de cateva foto , din plimbarea asta la Romexpo...

Comment

• lasa sigla
                          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Lasa sigla daca tot ai facut iluminare!
                            sigpic

Comment

• Aflam in curand cum va arata.
                              Asteptam poze....
                              GL-22-TOF

Comment

• scor foarte strins, e 7-6 fratilor pentru clean, gataaaaa sa incheiat votul...am fugit la vopsitorie. m-am hotarit va fi clean, si va multumesc tuturor care va-ti dat cu parerea.
                                vor urma si pozele da asta cind va fi masina curata nu...
                                multumesc lui Danielliviu care m-a ajutat pe deplin pentru anularea butonului si nu in ultimul rind varului meu 21-uko pentru poze.....ce ti-e si cu modificarile astea, ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google