Felicitari! arata foarte bine cu imbunatatirile aduse
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
momentan, am revenit la distantiere de 15 mm si anvelope 205 50 r15, masina a mai coborit 20 mm; si inca o ajustare la spoilerul fata ... revin cu poze..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
pai, ce-as putea sa va zic, schimbari sunt multe la masina in ultima vreme, dar nu am avut timp de ajuns, am asteptat sa termin ce mi-am propus si apoi dupaia sa pun si poze...
revin cu poze...cit de curind..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
am renuntat in sfirsit la eleronul de pe portbagaj, prelungirea de la spoilerul fata, la adidasii 205 60 r15 pentru altii nu noi 205 50 r15 fapt care m-a facut sa mai cobor cu 20 mm....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment