If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si mie imi place masina,ingrijita...cat despre "gurile rele" poti lua in seama unele sfaturi de la colegii de forum,pentru ca sunt multi pe aici care au masini foarte frumoase si deosebite,facute cu bun gust.important este sa alegi ce e mai bun de la fiecare si sa te simti bine in masina ta...inclusiv cu mutunacii aia de la oglinda!
foarte frumoasa masina..mai putin croamele nu eram foarte hotarat daca sa-mi pun albastru cu rosu leduri la plansa de bord da m-ai convins
@keket: nu stiu daca ai gasit termometru pana acum..daca nu, incearca in carefour ca sigur are..cel putin la noi era plin de termometre asa.
Foarte frumosa masina .. chiar imi place .. si interior si exterior .. vreau sa stiu de unde ai luat ornamentul acela la proiectoare .. sau le-ai vopsit ??
jentile sunt R 15 j 6,5 iar cauciucurile 205,60,r15 se aseaza bine.Daca erau 205,55,r15 era mai joasa dar eu am optat pentru comfort, amortizeaza mai bine socurile. iar referitor la proiectoare le-am vopsit la vopsitorie nu cu spray.
"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment