ai putea folosi un METABOND GOLD, eu am dat pe el 180 ron, tu poate gasesti mai ieftin, dar il pui abia cind schimbi uleiul.....
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
cred ca vreo 450 ron lupele:
siliconul cam 40 ron:
si sa vad cum voi face oglinda farurilor; s-o las asa cromata sau s-o vopsesc neagra, in rest multa munca si rabdare..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
intre timp, mici brizbrizuri nitel carbon 3D.....
cu lupele tre sa mai astept putin....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
iarna pe ulita.....nu credeam ca va mai veni zapada atit de curand si inca nu da semne sa se opreasca...iata si poze cu masina mea....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
arate bine masina intretinuta, asa culoare am vrut sa fie si a mea dar nu au avut kiss de 85cp atunci pe stok si nu am vrut sa mai astept, bafta in continuare cu ce ti-ai propus sa ii faci.
Comment
-
domnul emi te rog sa pui poze detaliate cu frana de mana, chiar arata super frumos ! mai ai vreun ornament ceva?ca am vazut ceva crom ... si pentru manere a fost necesar sa le dai jos ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
La frina de mina , da mai este un ornament dar din cauza ca sa dus vopseaua de pe el l-am colantat...
Minerele le-am dat jos, si aeratoarele..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Comment
-
dupa lungi asteptari si nenumarate matanii in fata nevestei, iata ca au venit si la mine un set de lupe proiector bixenon-H4, 6000K, 35W...
acu am pus-o, munca si migaleala la greu.
cine a mai montat asa ceva, mi-ar fi de mare ajutor niste sfaturi despre cum se desface farul si cum se monteaza lupa....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment