Arata frumos elementele colantate cu carbon.Cat ai dat pe colant?
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
MISHU- de la ,serban_pc,...
KALIMERA22-vreo 50 ron am dat, un prieten mi-a facut tot...
panoul are ceva vechime... 40 ron...Last edited by emylogan; 25 January 2011, 23:29."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
SILVANU-pretul cred ca e deja stiut de multi loganisti de pe forum, eu fara balasturi am dat 430 ron...
IAMAGI-mersi mult...
MISHU- asa este , ai dreptate, si cite si mai cite vor urma"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
mishule baiatule...ma provoci sau ce...vrei sa fac un imprumut la banca.sunt multe de facut dar ne limitam fiecare dupa buget si gusturi.....
merci, oricum..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
azi am achizitionat si o pereche de faruri noi noute de origine, folie de protectie pentru exterior....
transplantul poate sa-nceapa, iata si ustensilele...."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
gata si al doilea far.....doctoru ciomu in actiune.....
urmeaza remodelarea santului si curatarea de mastic.....
merci mishulica....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment