Superb
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
...arata bine.... ...dar trebuie data bara jos sa scoti farurile????
Comment
-
icstrem_no1: Te-ar duce undeva la 8 mil...m-am interesat eu.....)
Comment
-
ICSTREM_NO1- toata instalatia cu lupe bixenon+cele mai performante balasturi+silicon pentru nlipit farurile=530 ron.....
restul, dezlipirea farurilor tre sa te descurci si tu cum poti, cu rabdare se rezolva, iti trebuie un turbofeon si o surubelnita lata....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
inca o achizitie de ultim moment...becuri cu 49 de leduri + cele lucas pentru semnalizare si doua condensatoare pentru a pacali UCH-ul sa nu dea eroare-n bord de bec ars in curand si cele pentru stop pe frina...."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Arata super farurile cu lupe. Si acum noaptea e zi. .
Da' trebuie sa te corectez, Emile. Alea nu sunt condensatoare, sunt rezistente. Si au undeva la 35-50 W parca.
Trebuie puse sus cat ma repede ca arata belea semnalizarea cu leduri.
Daca vrei iti ofer si un modul de "flash" pentru al treilea stop, sa fie setul complet. Bineinteles, cu becul cu leduri aferent.
Comment
-
frumoase treburi se arata pe la threadul pretioasei tale...felicitari!!!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment