Pretiosul Meu 1.5dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• multumesc pentru aprecieri.....
    acum, iata si poze cu becurile led la semnalizare....am si la stop pe frina dar lipsesc pozele...nu am avut ce face pe un frig de crapa pietrele dar asta e cind te loveste microbul...
    Attached Files
    "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Efectul ledurilor e super. Dar ar fi mai interesant un clip sa vedem diferenta "live" intre leduri si becurile clasice. Ce zici?
      GL-22-TOF

Comment

• Cel mai ochios logan din GL!!!!Felicitari si bafta in a ne face mandri ca avem si noi un logan reprezentativ!
        sigpic

Comment

• sal..e vro diferenta...intre becul de semnalizare cu led??si becul normal??
          http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• bravo nenease vad criminal
            AdY_JmL_2015

Comment

• DANIELLIVIU- pai, ar trebui sa ne gasim sa facem un clip sa se vada mai exact...
              KEKET- multumesc chiar nu ma asteptam la o asemenea caracterizare...
              MARIUSRS- da, este diferenta,consuma mai putin si dau o lumina rece deci se ard mai greu...
              ICSTREM_NO1- merci, va fi si un clip...
              "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• frumos emil sa le stapanesti sanatos
                stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Bravo Emile tineo tot asa foarte frumos golanul. Esti dator la mine cu un pachet de pastile de raceala.

Comment

• Si un mic filmulet cu efectul ultimelor modificari de care s-a discutat:

GL-22-TOF

Comment

• SANDUGOLANU- dai bataie sa le vad si pe ale tale...
                      SILVANU- un sprit prietene si-ti revii....
                      DANIELLIVIU- merci frumos se vede misto filmuletzu...

Comment

• Se vad destul de bine pe filmare,in realitate tre sa fie si mai ok.

Comment

• Cine are scule spala masina cand dorste.Bravo sa ai grija mereu de ea.
                          Attached Files

Comment

• ....ce jmecherie , imi place si mie.Cat e pretul pentru un exterior???
                            http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• asa ingrijita eu n-am mai spalat masina de...o gramada de timp

Comment

• MARIUSRS- pentru membrii LOGAN CLUB e gratis
                                pompa am luat-o de la practiker...

MISHU- trebuia s-o spal sa mai dau jos sarea de pe ea, o noapte am avut parte de ea curata...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google