Pretiosul Meu 1.5dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai sa vedem in sfarsit si pragurile... de cand te tot bat la cap cu ele parca e neterminata masina fara asa ceva.
    GL-22-TOF

Comment

• praf mult s-a mai asternut pe acilea...
      cu intirziere, asta este, atasez si eu niste poze cu masina mea
      Attached Files
      "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Frumoasa mai este albastreaua asta...
        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• e completa acum doar pragurile era mai bine daca erau dintr-o bucata, dar merge si asa...frumoasa tare
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• foarte frumoasa

Comment

• cat de curand va urma bad boy-ul si voi putea spune ca e completa...
              "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• bara fata nu o modifici ? ... imi place foarte mult bara spate
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• tu la care poze te-ai uitat, dany ?
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• La rugamintile domnului emil vine si prelungirea capotei.
                    Attached Files

Comment

• Trebuia sa apara odata , eram sigur
                      Bafta la finisat

Comment

• Jos palaria domnu'!Este superba masina si pot zice ca ai pus multa pasiune in ceea ce ai facut pana acum!Multa bafta in continuare!
                        Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• citeva cadre inainte de vopsitorie...
                          Attached Files

Comment

• arata f bine! singura sugestie pe care as face-o e sa scoti aparatorile de aripi pt ca sunt din alt film. alea sunt cu tenta off road pe cand tu ai facut-o gen street racing. oricum foarte frumoasa! felicitari

Comment

• O sa arate bestial dupa vopsire.In legatura cu protectiile de aripi;ele au rol functional acolo,dar ca sa dea si ele bine pe masina ar trebui vopsite la culoare.

Comment

• parerea mea ca rolul lor functional e sa rugineasca tabla pe dedesubt. daca apar ciupituri acolo mai bine vopsesti . vine iarna si acolo va fi mereu apa (si eu am avut ciupituri dar nu acolo. mai jos pe spate intre curbura si prag)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google