Pretiosul Meu 1.5dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa. are dreptate cezar, nu se asorteaza never albastru cu albastru. vorbesc de jante. ar trebui contraste. si la interior... prea mult albastru care nu se prea "pupa" cu cel al masinii.
    offtopic: imi place muuult expresia: frumoasa, nu ai ce sa-i ceri. )) am vazut-o prea des pe aici
    adica, atata poate... de unde sa-i mai ceri ? ce ti-e si cu limba romana...

Comment

• Foarte frumoasa, chiar ma intrebam de ce nu ai mai pus nici o poza cu masina de atata timp.
      sigpic

Comment

• au iesit foarte frumos barile fata spate,sunt perfecte!
        AdY_JmL_2015

Comment

• frumoasa masinuta,imi place si culoarea aleasa la jante,spoilerele sunt facute cu gust,la fetele de usi cum ai procedat cu materialul albastru de acolo?

Comment

• cred ca este lipit material peste. frumoasa masina ca si idee iar la jante ... cred ca ai inteles ideea

Comment

• cand se munceste atent si cu cap,rezultatele se vad.totusi ,nu merge putin mai jos?mi se pare cam inalta.este doar parerea mea.daca ar fi mai joasa probabil si jantele s-ar vedea altfel.oricum felicitari
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Frumoasa masina si modificarile aduse ei.

Comment

• bravo Emy ne vedem la intalnire.

Comment

• multumesc pentru aprecieri dar si pentru critici...
                    materialu textil de pe usi se pote dezlipi dupa ce este bine incalzit sau cu mult duluant...
                    mai joasa hmmm da dar la strazile pe care le avem sincer ma doare inima s-o aud cum atinge pe jos...
                    "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Ce cauciucuri ai? 195/55 ?

Imi pare rau ca nu am fost cand ati venit la Braila, da' vreau sa o vad si eu
                      sigpic

Comment

• cauciucurile sunt 205 50 R15...
                        sincer nu ma asteptam sa lipsesti la acea intilnire, vroiam sa ne vedem dar poate cu alta ocazie...
                        "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Era prea frig pentru mine. Nu m-am riscat. Ne vedem mai pe vara !
                          sigpic

Comment

• Schimbari radicale de acum 3 ani .Bravo Emil.
                            Attached Files

Comment

• masina intre timp a trecut de suta de mii...
                              jantele vor intra la reconditionat...cred ca le voi schimba si culoarea...
                              nu mi-ar strica niste foto shopuri...

Comment

• Arata suuper bine, felicitari.
                                Sfatul meu ar fi sa dai jos "protectiile" alea de pe aripi (pe spate neaparat) pentru ca e pacat de tabla pe care o ai. Asa zisele protectii in timp o sa iti distruga aripile. Incearca sa mergi la un atelier dasta unde se colanteaza taxiuri si sa iti aplici o folie transparenta pe pasaje (eviti zgarieturi, ciobire vopsea de la saritul pietrelor).
                                Intrebare: De unde ai cumparat chederul ala suplimentar care se vede in poza la usa stanga spate (aplicat pe conturul aripii)
                                My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google