Originally posted by emylogan
View Post
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
motorina proasta ,am facut si eu o greseala fatala si ma costat .......fum negru ,,iar termometru il achizitionat de pe net.. scrii termometru auto int, ext
masina acum are aproape 50 mii si papat doar castrol magnatec 10 w 40 si nu are decit 65 hp
am sa mai revin cu poze din interior eventual idei si sugestii
cind o sa dea caldura am sa-i fac o antifonare cum srie la carte cu aluband si pisla , ajutat fiind de bunul meu prieten daniel liviu"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
DIn tot www nu am reusit sa ma aleg decat cu o poza Nu dau de el pe nicaieri pt al cumpara!Attached Filessigpic
Comment
-
a, salut mai incearca
incerc si eu poate te ajut cu ceva ,stiu ca aveam un nr de tel poate il gasesc
incearca tel. astea:0251415995 sau 0251413620-adelaida impex-descriel si vezi ce afli
referitor la motor :am folosit vreo 4o mii motorina nasoala,si la revizie mi-au spus ca injectoarele mele sunt pe moarte si aveam si pilitura in pompa noroc ca mai aveam 3 luni de garantie si asa am primit tot ckitu:injectoare, pompa, rezervor, conducte etc.
si inca ceva :in 2007 am fost in italia si cu motorina lor nu simteam ca am diesel, torcea ca un v6 de la bmw"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
-
bravo, Emylogan! forzza Steaua! luam campionatul!
frumoasa masina si ingrijita! succes la modificari!
da si mie niste indicatii privind montajul plafonierei pentru partea din spate! loc, legaturi, dificultati(daca sunt...) bafta!
Comment
-
Comment
-
merci ptr aprecieri
in legatura cu plafoniera:se monteaza usor tre so legi cu cea din fata, decupezi tapiteriacu grija mare sa nu gresestisi pui si niste burete sub ea sa se imbine perfect
pozele astea poate te comvinge si mai tare"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
pozele astea poate te comvinge si mai tare"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment