Pretiosul Meu 1.5dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by emylogan View Post
    probleme am avut pe la 43000cu injectia, am rezolvato pe garantie
    Ce problema ai avut cu injectia...ca am si eu dci de 70cp ca al tau.

Comment

frumoasa masinutza da trb sa scapi de crom ..bafta la tunarit

Comment

motorina proasta ,am facut si eu o greseala fatala si ma costat .......fum negru ,,iar termometru il achizitionat de pe net.. scrii termometru auto int, ext

masina acum are aproape 50 mii si papat doar castrol magnatec 10 w 40 si nu are decit 65 hp

am sa mai revin cu poze din interior eventual idei si sugestii

cind o sa dea caldura am sa-i fac o antifonare cum srie la carte cu aluband si pisla , ajutat fiind de bunul meu prieten daniel liviu
        Last edited by emylogan; 25 January 2010, 00:12. Reason: Automerged Doublepost
        "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

DIn tot www nu am reusit sa ma aleg decat cu o poza Nu dau de el pe nicaieri pt al cumpara!
          Attached Files
          sigpic

Comment

a, salut mai incearca

incerc si eu poate te ajut cu ceva ,stiu ca aveam un nr de tel poate il gasesc

incearca tel. astea:0251415995 sau 0251413620-adelaida impex-descriel si vezi ce afli

referitor la motor :am folosit vreo 4o mii motorina nasoala,si la revizie mi-au spus ca injectoarele mele sunt pe moarte si aveam si pilitura in pompa noroc ca mai aveam 3 luni de garantie si asa am primit tot ckitu:injectoare, pompa, rezervor, conducte etc.

si inca ceva :in 2007 am fost in italia si cu motorina lor nu simteam ca am diesel, torcea ca un v6 de la bmw
            Last edited by emylogan; 25 January 2010, 14:43. Reason: Automerged Doublepost
            "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

foto interior.
              Attached Files

Comment

sper sa va placa...

Comment

scapa URGENT de papitoaiele alea de la oglinda cu s#!%^a....oribil!in rest totul e ok!

Comment

imi pare rau daca esti dinamovist

imi mpare vrau daca esti dinamovist
                    Last edited by emylogan; 25 January 2010, 21:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

bravo, Emylogan! forzza Steaua! luam campionatul!
                      frumoasa masina si ingrijita! succes la modificari!
                      da si mie niste indicatii privind montajul plafonierei pentru partea din spate! loc, legaturi, dificultati(daca sunt...) bafta!
                      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Fortza Steaua!
                        IDEM LUCIAN!
                        da jos cromul si husa de pe volan!
                        My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

Frumos interiorul masinii , bv
                          sigpic

Comment

merci ptr aprecieri

in legatura cu plafoniera:se monteaza usor tre so legi cu cea din fata, decupezi tapiteriacu grija mare sa nu gresestisi pui si niste burete sub ea sa se imbine perfect

pozele astea poate te comvinge si mai tare
                            Last edited by emylogan; 25 January 2010, 22:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pozele astea poate te comvinge si mai tare
                              Attached Files

Comment

felicitari ai o masina frumoasa .. iti doresc cat mai multi km fara evenimente .. cat despre gurele rele ca dati aia jos sau puneti aia .. nu ar trebui sa te intereseze masina este a ta si tio faci exact cum iti place . BRAVO

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google