si mie imi place masina,ingrijita...cat despre "gurile rele" poti lua in seama unele sfaturi de la colegii de forum,pentru ca sunt multi pe aici care au masini foarte frumoase si deosebite,facute cu bun gust.important este sa alegi ce e mai bun de la fiecare si sa te simti bine in masina ta...inclusiv cu mutunacii aia de la oglinda!
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
foarte frumoasa masina..mai putin croamele nu eram foarte hotarat daca sa-mi pun albastru cu rosu leduri la plansa de bord da m-ai convins
@keket: nu stiu daca ai gasit termometru pana acum..daca nu, incearca in carefour ca sigur are..cel putin la noi era plin de termometre asa.sigpic
Comment
-
jentile sunt R 15 j 6,5 iar cauciucurile 205,60,r15 se aseaza bine.Daca erau 205,55,r15 era mai joasa dar eu am optat pentru comfort, amortizeaza mai bine socurile. iar referitor la proiectoare le-am vopsit la vopsitorie nu cu spray."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
poze cu occidentu , mie unu mi-a placut."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
emblema luminoasa pe spate -pozitie."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
super tare idea cu emblema.da si un niste ponturi pe pm cum ai facutmersi
Comment
-
ptr. danny: eleron lunete-1,3 mil, difuzor-1,3 mil. alex bucuresti-0764781781 vb cu baiatu... cauciucurile 2,4 mil bucata. la motor nik deocamdata...
sub " emblema este plexig de vreo 3mm cu 5 leduri banda dublu adeziva intre iele si cam atit nu am comfectionat-o eu, ci daniel liviu ."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment