in curind vor urma poze cu o schimbare la spoilerul fata si la ceasurile din bord . Cred ca o sa va placa.
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
deocamdata am urmat sfaturile celor mai experimentati si in pas cu moda, o mica schimbare la spoilerul fata, vor urma si ceasurile bord."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Hai ca esti pe drumul cel bun...acum ar trebui sa vopsesti si partea aceea gri de langa proiectoare ca nu se mai "pupa" cu nimic.
As mai schimba suportul de numar de pe fata ca are rosu-galbenul ala care la fel nu se asorteaza cu nimic...de asemenea oglinzile...culoarea masinii.
Daca vi la intalnire azi facem o sedinta foto si vedem ce combinatii ies mai bine.
Hai succes.Attached FilesLast edited by valeriuciprian; 14 February 2010, 08:46.sigpic
Comment
-
suportul de numar am in plan sa pun unul la culoarea caroseriei, si pe spate.
florin-dnf: ala nu e spoiler ci o prelungire de zafira, e foarte practica e maleabila.nu se rupe daca o ating."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
azi pretiosul meu a inregistrat parcurgerea a 50000 km pina acum, cu brio. Excluzind problema cu injectia pe care am avuto din greseala mea dupa cum am mai spus, sunt super multumit de cum merge, si asta doresc tuturor loganistilor de pretutindeni multi km fara probleme.Attached Files"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
si o mica problema, un blocaj la intrarea in oras de toata frumusetea, am stat vreo ora si ceva si in-trun tirziu au aparut si drumarii ."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment