Pretiosul Meu 1.5dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu sunt doar pentru ceata ma... :P

Sunt si pentru ploaie (cica) :P
    Nu stii nimic mai Valeriu..
    sigpic

Comment

gagiule io le am, si tre sa le aprind sa ma laud ca de am xenoane. se folosesc la intemperii de orice fel, io asa stiu.

mersi pentru sustinere Iamagi.
      Last edited by emylogan; 15 February 2010, 18:57. Reason: Automerged Doublepost
      "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Fie ma cum spuneti voidar erai in oras...nu Emi?
        Last edited by valeriuciprian; 15 February 2010, 19:33.
        sigpic

Comment

foarte tare idea cu luminatul siglei, mi se pare interesanta...
          si bordul arata bn dar nu te-ai gandit sa pui ecranul pe negativ...uite o poza de la mine cum ii...
          si bafta in continuare la cati mai multi km fara probleme ca pana acuma...
          Attached Files

Comment

e super sigla iluminata, si nu numai
            My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

valeriu- ieram la intrare in movileni;
              zso-ceasurile vor suferi si ele o schimbare majora, surpriza ai sa vezi;
              valentync-vad ca esti din braila vino la noi la intilnire si vb cu daniel liviu si-ti faci si tu sigla luminata; duminica la 10 in parcare la popescu.
              Last edited by valeriuciprian; 15 February 2010, 22:18.
              "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Ce zici? iti fac si display-ul pe negativ? Asa ca la mine? Mai vedem noi... in curand
                GL-22-TOF

Comment

da sigur imi asum orice risc daniele astept cu nerabdare.

Comment

Loganul lui emyl

Bravo bravo , frumoasa masina am o rugaminte la cei care au postat pana acum mesaje oamenilor dati idei si sfaturi nu spuneti omului da-le jos sau alte chestii.fiecare om are personalitatea lui emile asculta si culege doar ce-ti place ceea ce auzi frumoasa masina si bafta in continuare la tunat.

Comment

da mersi edy , am sa fac ce este mai bine pentru masina mea, poate si mai si.

Comment

Simplu si practic..bv..iti doresc multi km alaturi de Pretiosul Tau 1.5dci pe langa blonda mea care o stii am si un 1,5 dci si are 45000 km fara probleme..daca ai grija de el se pare ca tine ;) noroc
                        Pentru orice realizare , primul pas este curajul

Comment

"nu conteaza cat de lung am parul important e cat si cum gandesc" (FLORIAN PITIS) lasa lumea sa vb important e ce iti place tie SILVIU te sustine

Comment

multumesc baieti pentru sustinere, la fel va doresc si voua sa aveti multa personalitate in ceea ce faceti la masina si multi km fara griji.

Comment

cuprins de nostalgie mi s-a facut dor de vechia mea Dacie. Oare pe unde o mai fi. Cred ca majoritatea dintre noi am trecut prin asa ceva.
                              Attached Files

Comment

pfuai si eu am avut o dacia 1310, modelul cu faruri patrate, ce dor mi-e acum de ea!!!

ON : imi place ca e ingrijit interiorul

BAFTA
                                http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google