apropo de poza da stergatoarele unde sunt?))
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
vladmarcu-nu inteleg la ce te referi, fii mai explicit te rog.
azaburi-vechea dacie am tinut-o 22 de ani si asta cred ca spune tot, am avut-o de noua.
danielliviu-scuze aseara m-a luat somnu si.....hai ca vin si pozele mult asteptate."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
iata si mult asteptate-le poze cu noul meu tablou de bord. ultima poza e cu modificarea displeiului pe negativ. Astept pareri pro si contra....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Nu vreau sa par nesimtit sau ca,ii copiez pe alti dar parerea mea care nu trebuie sa o iai in serios daca nu vrei este ca ai cam exagerat cu ''cormu''
Superi tari ceasurile bv se vede ca ti la masinuta ta si lucrezi cu dragsigpic
Comment
-
florinred -ideia a fost a mea dar pusa in practica de daniel. Ma bucur ca-ti place.
felix.m -incet incet o sa dispara si cromu, chiar miine o sa merg la vopsitorie. Merci
pentru apreciere."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
aaa, ma laud si eu cu xenoanele mele."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment