hai bai varu, na-i spalat si tu masina. fa-i niste poze mai recente cu noile achizitii , nu de alta da ti-o uita lumea. ASTEPT.
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
O noua sedinta foto cu masinuta mea. Ca tot a trecut vremea rea, ce-am zis
hai sa-i fac o baie ca prea mult a stat jegoasa. Momentan mai am pe ia cauciucuri de iarna dar nu pentru mult timp."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Ce era sa uit, mi-am tras consola schimbator viteze de sandero cu doua scrumiere si doua brichete. of ce ma-s face fara Daniel...."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
pe viitor urmeaza, plafonu negru, minere si bandouri usi in culoarea caroseriei
capota portbagaj fara embleme si eventual unul din aceste stickere din poze."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
si oglinzile emy, scapa si de cromul de pe ele si o sa arate mult mai bine. bafta la modificari.ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
-
MIRCIP- cu siguranta, ma stradui sa-mi iau si oglinzi de MCV...MERCI.....
cind am zis ca ,,, gata sa terminat cu vremea rea m-am inselat si cred ca nu sunt singurul, nu de alta da abia astept sa-mi pun la loc rotile de vara si cu distantiere... offf."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
FLORIN_DNF- prea multe ma pui sa dau jos, nu ti se pare, toate la timpu lor...
SILVANU- merci colega...
SKIPEE- da, pe unde erai ca pe balcescu se circula intr-un singur sens nu aveam de unde sa-mi dau seama si nici nu te cunosc...merci..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment