materialele folosite dinaintea vopsirii, si lucrarea in sine.....
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
produsul finit...dupa ce am sa spal masina vor urma poze din toate unghiurile...Attached Files"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Nenea..fara suparare....scapa de cromul ala de la oglinzi ...
A iesit frumos...dar cum a spus si Cezar...se putea demonta...si lucrarea era mult mai bine facutasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Daca dai jos bandoul ala de la bara fata, ala pe care l-ai vosit negru o sa dea si mai bine.
Ma bucur ca scapi de oglinzile alea cromate si arunca domle niste arce pe ea sa sezi mai jos pe drum
bafta
Comment
-
eu lucrez cu masina si aproape jumatate din km (97000) i-am facut in medul rural si ma descurc si cu ea asa joasa si am si talon de 45 la cauciucuri si nu e mare branza.
PS: si eu tot asa am zis la inceput ca nu nu arcuri iar acum nu as renunta la ele pt nimic
Comment
-
a iesit frumos, o sa imi placa pe deplin cand nu o sa mai vad oglinzile ale . hai lasa abureala si pune mana si pune-i arce )ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
-
Dupa lungi dezbateri si informatii cred ca am sa pastrez oglinzile originale si am sa le vopsesc in culoarea caroseriei chiar miine, iar arce poate vreo data o sa-mi montez, pina acum nu am simtit nevoia de asa ceva. astept distantierele cit de curind. MERCI PENTRU APRECIERI-BAFTA LA TOTI...
Voi ma bagati la cheltuiala... Offff..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
ceva nou scz calitatea dar sa schimbat ceva BRAVO EMIL ESTI TARE TOTUL A IESIT PERFECT RESPECT si spor la tunat
Comment
Comment