Pretiosul Meu 1.5dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma Emi tu ma enervezi...daca tot ai fost la vopsit de ce nu ai vopsit si griul ala de la proiectoare?
    sigpic

Comment

• SILVANU- merci pentru ajutor, esti un adevarat spion...
      VALERIUCIPRIAN- ete na, bate cu farurile, .....
      "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Da Milica asa m-ai merge,baga mare in continuare,astept distantierele,arcurile,oglinzile,vezi ca Demon vinde oglinzi de mcv,bravooooooo.

Comment

• Deja am in proect capota portbagaj mai clin...
          Va cer la toti care va uitati pe topicu meu o parere:vreau sa pastrez doar emblema DACIA, restul o sa dispara, buton si celelalte sigle. O pastrez in primul rind ca sunt mindru de aceasta marca si in al doilea rind e luminata....astept pareri pro si contra...

florine nu vrei sa ma imprumuti cu niste bani sa fac toate astea... te rog....
          Last edited by emylogan; 11 March 2010, 23:26. Reason: Automerged Doublepost
          "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Sa pastrezi sigla cu Dacia si-atat, o sa fie "ca la masini straine" mai in gluma, mai in serios.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• k, no'...hai sa vedem , cu sigla si fara....
              Attached Files

Comment

• o masina foarte frumoasa si foarte bine aranjata...tine-o tot asa

Comment

• merci varu pentru ajutor, cred ca am sa aleg varianta numai cu sigla. de luni incolo am s-o fac si pe asta...

Comment

• forte frumoasa..tine-o tot asa.
                    Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                    sigpic

Comment

• Arata foarte bine masina, imi plac modificarile, eleronul pare cam masiv, parca mai bine da cu unul finut, dar fiecare cu parerea lui.
                      Eleronul de luneta e original dacia, sau de care?, vad ca se imbina foarte bine.
                      Multa bafta!
                      sigpic

Comment

• Stii parerea mea... pastreaza sigla. Altfel pare prea ... gol. Si prea mare.

Butonul scoate-l, cati rezolv eu deschiderea, cum am vorbit.
                        GL-22-TOF

Comment

• fara sigla,parerea mea,prietenii stiu de ce.

Comment

• lasa sigla

Comment

• Fara sigla,fara buton cat mai clean.
                              Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• cam greu sa renunti la emblema la un asa proiect
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google