Hai cu pozele ca suntem curiosi cum a iesit nu ne mai fierbe atat
Pretiosul Meu 1.5dci
Collapse
X
-
iata si pozele cu transformarea porbagajului meu intr-un clean look.
E pe etape, executat, pozeeeeeeee....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
BIDEPA-am pastrat actuatorul original, am tras un fir(cablu) pina in fata un buton (cu revenire) si un releu de protectie de far de dacia...si gata....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
a, merci jokere, si ma bucur ca te-am cunoscut la romexpo, si dupa cum am mai spus, la anu poate vom face un stand LOGAN CLUB....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Arata frumos cu portbagajul clean,cat despre infractori stai linistit..mai repede o deschideau cand era stock ;)...spor iti dorescsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
MATHEO66C- merci de urare.....
CATA29- am avut niste bani disponibili, si ce-am zis, sa fac ceva ce iese mai in evidenta rezultind porbagajul clean si multe altele. hai ca ne vedem duminica....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment