Pretiosul Meu 1.5dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• saptamina asta o sa am una bucata set arcuri EIBACH, din cite am inteles lasa cu vreo 35 mm, abia astept
    "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Soper masina ta culoarea e bestiala si e super ingrijita multi km fara probleme!bft

Comment

• de ce nu cumperi H&R..coboara vreo 4,5 cm ...

bafta.
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Matheo, nu prea avem drumuri in Braila/Galati pentru H&R, ca daca erau aveam si eu asa ceva
          sigpic

Comment

• Am inteles....oricum...sa fie primite si chiar sunt curios cum o sa arata ..pentru ca emylogan are o masina frumoasa si eleganta care sincer chiar cerea sa fie lasata ...spor la treaba
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• dragi loganisti, arcurile nu vor fi noi, le iau de la un prieten bun, cu vreo 200 ron asa ca cred ca fac o afacere destul de buna, nu mai zic ca am talonu la cauciucuri e pe 60, destul de mare, in rest daca tu Gicule esti multumit de EIBACH, e totul OK
              "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• azi am reusit si eu in sfirsit sa intru in posesia unui set de arcuri EIBACH noi noute, nu de la prietenul de care van vorbit mai sus.
                Tot azi le-am si montat, si dupa un drive test am ramas placut impresionat de comportamentul masinii, e cu totul alta viata in lumea celor mai aroape de asfalt, aspect mai placut, stabilitate si multe altele. Cu timpu voi monta si niste distantiere, deocamdata doar doua poze din timpul lucrului, miine vor fi si poze cu masina dupa ce o sa-i fac o baita.....

Comment

• of iata si pozele...
                  Attached Files

Comment

• Da...frumos...intrebarea e cand o sa o si putem vedea live...ca pe la intalniri nu prea ai mai dat
                    sigpic

Comment

• frumoasa masina sa le stapanesti sanatos. arata mult mai bine masina cum.
                      ONLY GOD CAN JUDGE ME
                      http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html

Comment

• Hai senior cu pozele..chiar sunt curios cum arata asa....tavalita ...Sa fie primite Emi
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• foarte frumoasa masina,se vede ca e ingrijita,succes in continoare

Comment

• iata si pozele cu arcurile montate, dupa o cosmetizare .
                            Attached Files

Comment

• bravo emile (dar cine este uratul acela din poza)IEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Comment

• sa ma laud si eu cu o mica modificare la bord, folie carbon.

miine va urma si montarea distantierelor la roti, si bine inteles pozele.....
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google