B-85-nfc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B-85-nfc

Salut la toata lumea...
    Sunt Cristi de ceva timp particip la intrunirile din logan club Bucuresti dar pana acum nu am avut timpul necesar sa-mi pun masina pe my ride...
    Masina mea:16 16v, model prestige, blue mineral,folie lumar pe toate geamurile,sistem audio mtx,bi-xenon,folie fumurie pe stopuri,pleoape vopsite integral in culoarea masinii,jante aliaj.masina stock.
    Attached Files

Naspa masina mai ai ... :P

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai multi kilometri.
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Salut,bine ai venit la My Ride,nici eu nu am apucat dar o sa imi fac timp cand o sa am masina aranjata cat de cat,masina ta arata foarte bine,sa te bucuri de ea cu fiecare km parcurs fara incidente.Vroiam sa te intreb ca am si eu bleu mineral,cum sta cu folii,da bine?fiind o culoare inchisa la caroserie?si inca ceva...cum bate bi-xenonul,esti multumit de el,nu bate in copaci sau prost pe timp ploios?In continuare iti zic sa o stapanesti sanatos cat mai multi km.
      Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

Pune poze mai multe cu masina ma intereseaza folia de pe stopuri
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

da pune poze cu bijuteria sa vedem si noi.
          sigpic #

Comment

momentan nu am poze recente cu masina...fac maine poze la folie si toata masina complet...

Comment

Originally posted by Danny90 View Post
              ...cum bate bi-xenonul,esti multumit de el,nu bate in copaci sau prost pe timp ploios?
              Incearca sa ti le reglezi cum trebuie, bixenon am si eu pe masina si nu-mi bat in copaci sau aiurea pe timp ploios.
              Last edited by ady_p; 28 January 2010, 00:17.
              sigpic
              Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

sa o stapanesti sanatos. multi km fara probleme

Comment

Originally posted by Danny90 View Post
                  Salut,bine ai venit la My Ride,nici eu nu am apucat dar o sa imi fac timp cand o sa am masina aranjata cat de cat,masina ta arata foarte bine,sa te bucuri de ea cu fiecare km parcurs fara incidente.Vroiam sa te intreb ca am si eu bleu mineral,cum sta cu folii,da bine?fiind o culoare inchisa la caroserie?si inca ceva...cum bate bi-xenonul,esti multumit de el,nu bate in copaci sau prost pe timp ploios?In continuare iti zic sa o stapanesti sanatos cat mai multi km.
                  mersi pt apreciere...legat de bi-xenon bate ok,dar cand ploua si e ud nu prea mai se vede clar,in rest nota 10.legat de folie eu am pus lumar:spate 95%-fata 50% si parasolar 95%...parea mea ca e a doua folie super buna dupa 3m.
                  poti sa-ti spui cu incredere....maine fac poze la toata masina..

Comment

Ma bucur ca ti-a placut la intrunirile noastre si speram sa mai vii Masina arata f bine..e curata si simpla!
                    Numai bine..si baga mai multe poze !
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Sa vezi si sa nu crezi auzi ... Faina masina, am vazut-o azi dimineata . Remember me ?

Mult succes!
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

foarte frumoasa culoarea si da foarte bine cu folia
                        si vorba colegilor poze mai multe,cu interiorul masinii
                        la cat mai multi km fara probleme
                        bine ai venit in club

Comment

baga frate poze cu "porumbarul ala" sa vada lumea.stiu masina,este una din cele mai ingrijite masini pe care le-am vazut eu,arata foarte bine cu folia aia,ce nu am vazut la masina si vreau sa vad si eu este folia pe stopuri...asteptam pozele si sa o vad live!te saluta alex si FANE BAROS

Comment

salutare, deja mis si eu curios...toata lumea vb de folia aia de pe stopuri, pune si tu ceva poze sa vedem cu arata, mai ales ca vem aceasi culoare la golan

Comment

Originally posted by PCH View Post
                              baga frate poze cu "porumbarul ala" sa vada lumea.stiu masina,este una din cele mai ingrijite masini pe care le-am vazut eu,arata foarte bine cu folia aia,ce nu am vazut la masina si vreau sa vad si eu este folia pe stopuri...asteptam pozele si sa o vad live!te saluta alex si FANE BAROS
                              uite si pozele
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google