Originally posted by darksid3
View Post
Golanul lu' Gionik
Collapse
X
-
@ darksid3 Cum ar fi? Moamaaaa cam nasol zik, dar macar asa puate ne videm la o bere, pe o terasa, in fata la politie, undeva )
@ SilviuB Sa nu iti inchipui ca asa merg de obicei, dar evident, ma mai apuca nebunelile din acnd in cand, si mai trebuie si evacuarea aia curatata nitel gandeste-te ca eu am un consum mediu in oras de 8% - 8.2% deci iti dai seama ca in mod normal merg asa....Mai batraneste......Dar cand situatia cere, drumul cere, masina cere......Ce sa faci??
Ms frumos de urari...iar de lac....las ca au grija copii care se hotarasc din cand in cand sa se catere pe cate un logan si au grija ca lacul sa fie unic....
Last edited by gionik; 24 June 2008, 16:01.sigpic
Comment
-
Prietenii stiu de ce
Originally posted by gionik View Post@ darksid3 Cum ar fi? Moamaaaa cam nasol zik, dar macar asa puate ne videm la o bere, pe o terasa, in fata la politie, undeva )
@ SilviuB Sa nu iti inchipui ca asa merg de obicei, dar evident, ma mai apuca nebunelile din acnd in cand, si mai trebuie si evacuarea aia curatata nitel gandeste-te ca eu am un consum mediu in oras de 8% - 8.2% deci iti dai seama ca in mod normal merg asa....Mai batraneste......Dar cand situatia cere, drumul cere, masina cere......Ce sa faci??
Ms frumos de urari...Iar de lac....Las ca au grija copii care se hotarasc din cand in cand sa se catere pe cate un logan si au grija ca lacul sa fie unic....
Comment
-
E posta vis-a-vis, dar ce cozi sunt la posta aia...
Comment
-
-
PAULIC Pana acum am tot incercat, dar evident au aparut tot felul de situatii neprevazute, ba am fost plecat din Buc....Odata am incercat sa ajung, cand v-ati intalnit la Miorita, dar am ajuns tarziu
Sambata asta, daca nu o sa fiu plecat pe nicaieri, o sa fac tot posibilul sa ajung la polivalenta. Imi pare rau ca nu pot sa spun nimic sigur de pe acum, dar crede-ma, ca vreau sa vin sa ne cunoastem
sigpic
Comment
-
Megane-ul lui Gionik
Dupa cum o parte din voi stiti deja, din pacate a trebuit sa renunt la Logan, si am fost nevoit sa imi iau alta masina. Acum ca am reusit sa adun ceva poze, m-am gandit ca ar fi bine sa o si prezint.
Este vorba despre un megane 2.2 - 2008, 1.6 16V - 110Cp.Acum de curand i-am pus si xenon, nu de altceva, dar farurile stoc cu lupa, si halogen erau de 2 lei......farurile loganului sunt net superioare astora de pe megane, si am fost nevoit sa fac acest pas, pt a putea vedea si eu noaptea pe unde merg.
sigpic
Comment
Comment