Golanul lu' Gionik

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by darksid3 View Post
    Trebuia sa-ti fac eu o poza in pasaj la Lujerului...Sa vada lumea cum conduci!Ca aveam eu 120 la h si tot n-am avut timp sa te prind!
    Poate are ghinionul de ai trimite Politia Rutiera o vedere :P ... Si se potoleste el.

Comment

In cazul asta o sa primim amandoi "felicitari" de la Politie!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Si imi cer scuze ca nu i-am lasta 2 - 3 cuvinte legate de masina

Foatre frumoasa culoare rosie ... Ai grija de lac de toata caroseria

Comment

@ darksid3 Cum ar fi? Moamaaaa cam nasol zik, dar macar asa puate ne videm la o bere, pe o terasa, in fata la politie, undeva )

@ SilviuB Sa nu iti inchipui ca asa merg de obicei, dar evident, ma mai apuca nebunelile din acnd in cand, si mai trebuie si evacuarea aia curatata nitel gandeste-te ca eu am un consum mediu in oras de 8% - 8.2% deci iti dai seama ca in mod normal merg asa....Mai batraneste......Dar cand situatia cere, drumul cere, masina cere......Ce sa faci??

Ms frumos de urari...iar de lac....las ca au grija copii care se hotarasc din cand in cand sa se catere pe cate un logan si au grija ca lacul sa fie unic....

Last edited by gionik; 24 June 2008, 16:01.
          sigpic

Comment

Scarpini talpa de acceleratie :P

Comment

Prietenii stiu de ce

Originally posted by gionik View Post
              @ darksid3 Cum ar fi? Moamaaaa cam nasol zik, dar macar asa puate ne videm la o bere, pe o terasa, in fata la politie, undeva )

@ SilviuB Sa nu iti inchipui ca asa merg de obicei, dar evident, ma mai apuca nebunelile din acnd in cand, si mai trebuie si evacuarea aia curatata nitel gandeste-te ca eu am un consum mediu in oras de 8% - 8.2% deci iti dai seama ca in mod normal merg asa....Mai batraneste......Dar cand situatia cere, drumul cere, masina cere......Ce sa faci??

Ms frumos de urari...Iar de lac....Las ca au grija copii care se hotarasc din cand in cand sa se catere pe cate un logan si au grija ca lacul sa fie unic....

Gionik ,fale o surpriza iao inaitea Politiei Rutiere si trimitele tu felicitarile tip invitaie poate va iarta Pol Rut

Comment

) Nu merge....Sa platesc eu taxe postale, timp pierdut pe drumuri....La coada la posta, pe caldura asta....Las, mai bine asteptam felicitarile lor la o berica.... ;)

sigpic

Comment

Hai lasa nu te mai vaita ca e posta vis-a-vis Acum ca vrei pretext pentru bere, e altceva!

Comment

Ce oameni domle....Nici o combinatie nimic.....Stau cu ochii pe mine ca pe butelie..... Darksid3 tu cu cine tii, cu ursu?

sigpic

Comment

E posta vis-a-vis, dar ce cozi sunt la posta aia...
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by gionik View Post
                        Ce oameni domle....Nici o combinatie nimic.....Stau cu ochii pe mine ca pe butelie..... Darksid3 tu cu cine tii, cu ursu?

Nu e vina mea ca tu esti cu musca pe caciula!

Comment

Uite mah, cine tine cu mine, tot andrei Asa este cozi lungi, functionari incapabili uneori, caldura mare mon cher !!

sigpic

Comment

Gionika,tata, te asteptam si pe tine simbata la intilnire. Chiar nu vrei sa ne cunosti?

Comment

PAULIC Pana acum am tot incercat, dar evident au aparut tot felul de situatii neprevazute, ba am fost plecat din Buc....Odata am incercat sa ajung, cand v-ati intalnit la Miorita, dar am ajuns tarziu

Sambata asta, daca nu o sa fiu plecat pe nicaieri, o sa fac tot posibilul sa ajung la polivalenta. Imi pare rau ca nu pot sa spun nimic sigur de pe acum, dar crede-ma, ca vreau sa vin sa ne cunoastem

sigpic

Comment

Megane-ul lui Gionik

Dupa cum o parte din voi stiti deja, din pacate a trebuit sa renunt la Logan, si am fost nevoit sa imi iau alta masina. Acum ca am reusit sa adun ceva poze, m-am gandit ca ar fi bine sa o si prezint.
                                Este vorba despre un megane 2.2 - 2008, 1.6 16V - 110Cp.Acum de curand i-am pus si xenon, nu de altceva, dar farurile stoc cu lupa, si halogen erau de 2 lei......farurile loganului sunt net superioare astora de pe megane, si am fost nevoit sa fac acest pas, pt a putea vedea si eu noaptea pe unde merg.

Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google