Golanul lu' Gionik

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

S-o stapanesti sanatos vecine
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Fromus ''loganul'' nou.De ce zici ca din pacate a trebuit sa renunti la logan?Daca nu sunt indiscret,poti comenta putin?Te-a dezamagit loganul,a aprut meganul ca oferta...eram curios.Multumesc!

Comment

Frumos loganul tau de 110 cai

Comment

sa o stapanesti sanatos si multi km

Comment

Multumesc la toti pt urari!!A trebuit sa renunt la logan,din pacate, in sensul ca am renuntat la el din motive care nu au tinut de mine si in acel moment eu nu vroiam sa renunt la el, nu m-a dezamagit de loc. Singurul lucur pe care puteam sa i-l reprosez, era stabilitatea la o viteza ridicata, dar asta se poate rezolva ieftin si bine cu un kit de suspensii sport.Nu vreau sa discut motivele....cine trebuie sa stie, stie.....oricum, din fericire, nu din cauza unui accident.

sigpic

Comment

gionik man, sa il porti sanatos si sa te fereasca Dumnezeu de cumpene si accidente
              bafta

Comment

Gionik sa o stapanesti sanatos si FARA EVENIMENTE RUTIERE!foarte frumoasa masina!De curiozitate cat tea ajuns?si daca e varianta full!inca o data FELICITARI
                !:drunk::curiousPC:

Comment

Originally posted by gionik View Post
                  Dupa cum o parte din voi stiti deja, din pacate a trebuit sa renunt la Logan, si am fost nevoit sa imi iau alta masina. Acum ca am reusit sa adun ceva poze, m-am gandit ca ar fi bine sa o si prezint.
                  Este vorba despre un megane 2.2 - 2008, 1.6 16V - 110Cp.Acum de curand i-am pus si xenon, nu de altceva, dar farurile stoc cu lupa, si halogen erau de 2 lei......farurile loganului sunt net superioare astora de pe megane, si am fost nevoit sa fac acest pas, pt a putea vedea si eu noaptea pe unde merg.

s-ai bafta de el.
                  Dar daca e megane 2,nu e ala cu distributie variabila (VVT) si are 115 cp ?
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Multumesc la toti pt gandurile de bine!!
                    @Cazacel Varianta de echipare este Lux Privillege, are de toate in afara de Xenon(montat de mine ulterior), ESP si scaune incalzite. Acum dupa achizitie, imi cam pare rau ca nu am optat pt xenon stoc ( pt a avea instalatie spalare faruri), desi sunt ff multumit de xenonul pus de mine, doar ca este enrvant cand se murdaresc farurile, ca nu mai vezi calumea, si nici nu le pot spala fara sa opresc, si poate nu mi-ar fi stricat un ESP, desi pana acum nu am simtit nevoia.
                    @Cristi_Xp Sincer, nu stiu ce fel de distributie are, stiu doar ca cei de la reno mi-au spus ca are 110CP, si peste tot in oferte asa este trecut.Mi-ar placea sa aflu ca de fapt are VVT si 115 cai, dar cred ca totusi daca era asa, sigur punctau ei pe undeva, pt a-si face reclama.

P.S. AM mai adaugat niste poze cu ea curatica

Attached Files
                    Last edited by gionik; 1 February 2009, 14:21.
                    sigpic

Comment

tare de tot negresa
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Evident......cand stai pe langa oameni care si-au mai facut cate ceva pe la masina, te apuca poftele si pe tine, si evident, capul rautatilor.....Jokerul, m-a imbarligat sa imi imbunatatesc sistemul sonor al masinii.
                        Ce pot sa spun.....a avut o idee FFFFF BUNA!!!!Acum se aude la mine exact cum trebuie, si nu e ceva extraordinar, dar pt mine este mai mult de cat suficient.

Amplificator Mutant: putere 4 ohmi: 2 x 80W RMS (1 x 210W RMS in punte)
                        Subwoofer MTX XT12AS: putere RMS: 250W

Attached Files
                        sigpic

Comment

e prima data cand iti citresc threadu...ce rosiatica nebuna aveai!nu are rost sa te intreb de ce l-ai dat...e logic!dar ceva ma bucura la culme...nu ai renuntat la logan club!pana la urma prima data suntem oameni i abia apoi pasionati(posesori) de masini!sa ai parte de tot ce ti-ai propus!asteptam arcurile alea!
                          "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

salut, si cand un logan s-a iti pun deschidere de porbagaj, frumos sistem se aude bine.
                            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

hehe, o ai pozata la agip la 1mai, poate ne intalnim pe acolo si mergem impreuna la fulgerica

daca nu sunt prea indiscreta, ce investitie a insemnat statia cu wooferul? ca as vrea si eu ceva modest ca o imbunatatire

Comment

@odorog Nu am vrut sa renunt la logan, si nici nu l-am vandut....pur si simplu era implicat intr-un process, si acum e sub sechestru

@SanduGolanu Dupa cum am spus mai sus....s-a dus loganul asa ca o sa mor de oftica pt ca nu o sa-mi pot pune deschidere de aia jmechera

@playmo da, cand te vei intorarce.....poate ne intalnim sa purcedem la un fulger ;)

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google