frumos domnule , clean , folia o prinde super te ajuta si culoarea multi km.
Ph-22-bfc
Collapse
X
-
sa va ajut in legatura cu pool:prima poza, stopuri negru mat, a doua fumurii.Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
-
-
Am eu jante pe 16" de megane 2 de vanzare daca te intereseaza.uite aici link-ul http://www.loganclub.ro/forum/vand_j...8.html?t=29058
Frumoasa masina.
Comment
-
-
salutare, foarte frumoasa si ingrijita masina, dar uita.te si tu in ultimele poze, stopurile alea parca nu ar fi de acolo, schimbale cat mai repede, eu am votat varianta cu fundal negru, deoarece vor fi mai vizibile pentru cei din spatesigpic
Comment
-
sal frumosa ...masina....ai bani de ti-ai pus becuri albastre pe pozitie...)
Comment
-
@nicu_rcn - este prima modificare pe care o voi face anul asta.
@Mishu - m-am gandit si la asta DAR avand in vedere ca dupa stopuri urmeaza para spate ph2, ma gandesc ca cele negru mat or sa dea doarte bine cu "ochisorii de pisica" de pe bara din spate.
@Mariusrs - Nu am becuri albastre a pozitie...poate ca ai vazut poza veche de cand am laut masina, dar eu acum am niste phillips cu leduri, ceva "imitatie" de xenon.Planuiesc sa revin la cele stoc pentru ca astea au fost puse in lipsa celor stoc.
Va multumesc pentru opinii, sugestii, si abia astept si eu sa vina "primavara" ca sa pot incepe "lucrarile" la masina .Have fun!Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
Comment