Ph-22-bfc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumos domnule , clean , folia o prinde super te ajuta si culoarea multi km.
    sigpicTransport marfa !

Comment

frumoasa masina si ingrijita!bravos!noutati??
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Astept sa vina caldura sa pun bara de ph2 pe spate, si sper ca vara asta o sa pun jenti pe 16"
        Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

sa va ajut in legatura cu pool:prima poza, stopuri negru mat, a doua fumurii.
          Attached Files

Comment

Ti-am mai spus, prima.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Am eu jante pe 16" de megane 2 de vanzare daca te intereseaza.uite aici link-ul http://www.loganclub.ro/forum/vand_j...8.html?t=29058

Frumoasa masina.

Comment

mergi pe varianta a doua de stopuri da mult mai bine
                sigpic
                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Prima varianta. Arata mai bine
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

pana acum scorul este foarte strans mersi tuturor celor care au votat, desigur astept si pe altii sa-si spuna opiniile, pentru ca opiniile voastre conteaza.

Comment

poze de azi (16-01-2011) cu masinuta
                      Attached Files

Comment

votez pentru a doua varianta.....
                        "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

salutare, foarte frumoasa si ingrijita masina, dar uita.te si tu in ultimele poze, stopurile alea parca nu ar fi de acolo, schimbale cat mai repede, eu am votat varianta cu fundal negru, deoarece vor fi mai vizibile pentru cei din spate
                          sigpic

Comment

io zic asa stopurile ei rosu complet o sa dea bine si asa

Comment

sal frumosa ...masina....ai bani de ti-ai pus becuri albastre pe pozitie...)
                              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

@nicu_rcn - este prima modificare pe care o voi face anul asta.
                                @Mishu - m-am gandit si la asta DAR avand in vedere ca dupa stopuri urmeaza para spate ph2, ma gandesc ca cele negru mat or sa dea doarte bine cu "ochisorii de pisica" de pe bara din spate.
                                @Mariusrs - Nu am becuri albastre a pozitie...poate ca ai vazut poza veche de cand am laut masina, dar eu acum am niste phillips cu leduri, ceva "imitatie" de xenon.Planuiesc sa revin la cele stoc pentru ca astea au fost puse in lipsa celor stoc.
                                Va multumesc pentru opinii, sugestii, si abia astept si eu sa vina "primavara" ca sa pot incepe "lucrarile" la masina .Have fun!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google