Ph-22-bfc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• astazi masina a primit cadou de anul nou un set de faruri mega drive negru mat cu xenon pe faza scurta(este posibil ca pe viitor sa pun si pe faza lunga).Nu voi incarca poze deoarece masina este in lucru , urmeaza sa-si primeasca bara d mcv pentru ca acum are o bara de berlina montata din vina copiilor care dau cu pietre dupa caini si ii "indruma" spre sosea.... ( bara de mcv va fi vopsita integral in culoarea masinii), bandourile urmeaza sa fie si ele vopsite in culoarea masinii si manarele de la usi(cel de care tragi) vor fii vopsite in culoarea masinii ( sper sa reziste ceva timp vospite... :-"

p.s. sper ca taote aceste lucruri sa fie gata pana la data de 1 martie 2012.Daca totul decurge conform planurilor masina isi va primii setul de arcuri eibach si jantele cel tarziu la 1 mai.
    Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• ai cerut pareri in legatura cu masina in descriere...eu unul pot spune ca masina arata foarte bine chiar daca o lasi cum e acum...parerea mea este ca o duci bine

Comment

• inca nu am incarcat poze cu farurile de la mvp, ii mai trebuie arcuri, jante....etc...mai e de munca dar deocamdata lucrarile la masina sunt in stand-by posibil chiar sa fie oprite daca voi achizitiona o noua masina.

Comment

• Azi am inplinit 230.000 km!Urmeaza foarte multe lucrari : bujii, bielete de directie, capete de bara, planetare, placute de frana si bineintele filtru ulei+aer, ulei mobil.Numai bine!

Comment

• Te sfatuesc sa pui de origine ca cele ieftine nu tin mult,si cati mai multi km fara probleme incontinuare.

Comment

• tot ce voi pune va fii de origine in afara de placute de frana, pun twr sau ceva de genu' , am mai avut si au tinur si planetara dreapta care o voi lua SH.....

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google