Ph-22-bfc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am aruncat cate o privire la cateva masini din aceasta sectiune a forumului si sunt in sfarsit hotarat in ceea ce priveste o mica parte a tuningului.
    As vrea sa incep in primul rand prin vopsirea integrala a barelor pe culoarea masinii.In al doilea rand doresc sa imi pun bara de mcv si oglinzile de mcv si pe acestea din urma sa le vopsesc tot pe culoarea masinii.Legat de bandouri si manerele de la usi, o sa ramana negre.Cat despre interior doresc sa fac acel panou central negru in loc de argintiul care ii este apicat in acest moment.Sper sa fac rost de bani sa imi pun folie autorizata llumar pe spate si pe luneta si sa cumpar acele "ornamente" pentru stalpii laterali ai masinii de culoare neagra.Si apropo de lumini, doresc sa pun proiectoare pe led cu un alb puternic iar becul de la far sa aive o "tenta albastruie".Nu ma intereseaza daca se vede mai alb cand este aprins seara ci doar sa se vada un albastru in far atunci cand sunt oprite.(asta e o nebunie din capul meu).

P.S. un set cromat de manere la usi mi se pare ok pentru a pastra o armonie intre acel ornament cromat de la grila din fata si pleoape.

asa era masina cand am achizitionat-o.Fara pleoape dar cu sigla de 1.6 16v montata.O sa pun 1.4 MPI exact asa cum este ea.
    Last edited by alex.dinca91; 10 February 2010, 16:00. Reason: Automerged Doublepost
    Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

bine ai venit printre noi cameleonule , cum se comporta masina la aproape 90 mii? te asteptam pe la intalniri daca tot stai aproape de bucuresti sa-ti faci o idee live. Respect ! ! !
      sigpic
      The MVP

Comment

bine te-am gasit B-64-MVP.In legatura cu km, masina nu are decat vreo 41.000 km dar am mai facut eu cam 2000 de cand am luat-o(aprox 3 sapt).Acel bord a fost montat dupa ce am luat masina, pentru ca cel vechi nu aveam buton de resetare...sau cum se nimeste chestia aceea neagra .Astept sa se faca cald dupa o sa vin la intruniri Masina se comporta minunat.
        Sa auzim numai de bine!
        Last edited by alex.dinca91; 10 February 2010, 16:30.

Comment

bine ai venit intre noi!
          apropo de pm-ul primit de la tine: panourile m-au costat 650 lei cu tot cu tijele pentru deschis masina din interior! User-ul de la care le-am luat este Teleanu!
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

mumtumesc luci, bine te-am gasit!

Comment

Am revenit cu ultimele modififacri aduse masinii

-revopsire totala a masinii
              -bara fata mcv vopsita in culoarea masinii
              -am renuntat la ornamentele nichelate de pe masina(bara fata, pleoape)
              -bara spare vopsita in culoarea masinii
              -capota portbagaj model cu eleron de la ph1, CLEAN
              -pleoape negre
              -huste prestige
              -schibata nuca schimbator cu una neagra din piele
              -am vopsit consola centrala negru mat
              -autocolant stalpi(mersi demonhunters)
              -becuri pozitie phillips - albe
              -sigla cromata volan

Am "pe stoc" cadrane de prestige si ceasurile albe, urmeaza sa le pun cand ma duc sa schimb luminile la bord.
              Alte modificati pe care masina le va primii vara aceasta
              -un set de jante negre(nu m-am hotarat inca asupra modelului)
              -o codita pentru luneta
              -arcuri sport
              -geamuri gumurii (spate+luneta)
              -boxe si casetofon Alpine
              -un set de covorase (mocheta)
              -un ornament la toba

Si cateva poze cu masina la ora actuala:
              Attached Files
              Last edited by alex.dinca91; 25 June 2010, 10:59.

Comment

Ar merge si un set de stopuri cu semnal alb.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

o sa i-au in cosiderare si sfattul tau alex, multumesc

Comment

'Codita pentru luneta' - te referi la eleronul de luneta nu? Nu la codita aia de rechin 'GPS-antena imiteishan', nu? Daca te referi la codita de rechin nu face prostia asta!
                    sigpic

Comment

da, exact.eleronul pentru luneta. de codita care spui tu , am aceiasi parere....nu da bine
                      Last edited by alex.dinca91; 25 June 2010, 11:15.

Comment

Ma speriasem

Dai bataie cu jantele si arcurile!
                        sigpic

Comment

Originally posted by iamagi View Post
                          Ma speriasem

Dai bataie cu jantele si arcurile!

Sa vad cum stau cu bugetul) eu jantele si arcurile vreau sa le las la sfarsit pentru ca alea schimba cel mai mult masina, dar daca fac rost dde asa multi bani 1 data le i-au.

Comment

astept poze cu noile lumini din bord dupa ce vei face modificarea!frumos loganu'.bafta in continuare si cati mai multi km fara incidente.
                            sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgineā€¦azi, 2012 a murit de foame.

Comment

salut alex. frumoasa masina, doar are culoarea ca a mea )

poti sa faci pleoapele in culoarea masinii, suportul de numar vopsit negru, stopuri cu semnal alb, cum a zis aleX .. jante negre nu-s chiar asa stralucite, incearca ceva cu buza argintie sau ceva de genul.. negru complet "se amesteca cu asfaltul" cum se zicea intr-un film, dar cum iti place tie la urma urmei !

bafta in continuare si spor la bani si km

ps: cat a costat porbagajul cu eleron inclus?
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

portbagajul mi l-a dat unchmiu la schimb cu cel vechi.pleoapele nu vreau sa le fac pe culoarea masinii pentru ca vimi placemai mult cele negre

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google