sal!ti s au lipit calumea pleopele?daca nu am adeziv dala cu ce le pot lipi cu silicon cumva>?!?iti i a din lumina seara?ms!
Ph-22-bfc
Collapse
X
-
Ehe, pleoapele poate sa ti le rupa careva, am avut si eu pleopape, le-am lipit cu tata cu nu stiu ce chestie si un careva ne-a rupt una, a ramas urme de la adezivu ala, singura nu avea cum sa cada ca a trebuit sa o dam si pe cealta jos si am tras ceva de ea...
Cat despre masina ta, bafta in continuare, esti pe drumul cel bun:>
Comment
-
multumesc sorinel pentru urari!
-apropo de stopuri , o sa urmez sfatul lui alex si o sa cumpar stopuri street storm cu interion negru mat si gean transparent...sunt prea frumoase si presupun ca o sa dea bine.insa intrebarea mea este: nu o sa am probleme cu politia daca schimb stopurile cu cele mentionate mai drevreme?Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
-
Originally posted by alex.dinca91 View PostSa vad cum stau cu bugetul) eu jantele si arcurile vreau sa le las la sfarsit pentru ca alea schimba cel mai mult masina, dar daca fac rost dde asa multi bani 1 data le i-au.
Intradevar, o sa dea bine stopurile, dar cauta modelul cu leduri. O sa arate de nota 10sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
doresc sa las suspensia si jantele la sfarsit pentru ca acestea 2 schimba masina cel mai mult, sa fie picatura care o sa umple paharul
_bogdanel, multumesc pentru primire si sport si tie la tunaritLast edited by alex.dinca91; 26 June 2010, 00:04.Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
-
am revenit cu pozele noilor mele lumini din masina , maine pe zii poze cu noile cadrane si ceasurile albe.Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
-
-
Imi cer scuze pentru inactivitate pe forum, dar am fost putin cam ocupat.Am sa postez pozele cu noile modificari aduse masinii mele si anume:
-mp3 player sony afisaj albastru
-boxe sony x-pld fata 16.5
-boxe spate jbl ovale (urmeaza sa fie schimbate cu un set sony x-pld tot ovale)
-eleron luneta
+cateva poze asa ca prezentare generala:P
Urmeaza geamurile fumurii si stopuri negru mat street storm.Sper sa pot cumpara anul acesta un set de jenti...Attached Files- DSC01920.JPG (1.33 MB, 290 views)
- DSC01921.JPG (1.39 MB, 263 views)
- DSC01922.JPG (1.41 MB, 158 views)
- DSC01925.JPG (1.34 MB, 164 views)
- DSC01926.JPG (1.47 MB, 150 views)
- DSC01927.JPG (1.38 MB, 146 views)
- DSC01929.JPG (1.32 MB, 175 views)
- DSC01930.JPG (1.35 MB, 161 views)
- DSC01931.JPG (1.37 MB, 132 views)
- SP_A0373.jpg (395.2 KB, 145 views)
Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
Comment