Ph-22-bfc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sal!ti s au lipit calumea pleopele?daca nu am adeziv dala cu ce le pot lipi cu silicon cumva>?!?iti i a din lumina seara?ms!
    AdY_JmL_2015

Comment

pleoapele s-au lipit super bine cu aceiasi solutie cu care am lipit parbrizul, deci ca sa le dau jos trebuie sa schimb farurile ) cat despre lumina...parca "taie" putin, nu pot sa imi dau seama ca eu am avut de la inceput pleoape le ea.
      Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

aha ms de raspuns
        AdY_JmL_2015

Comment

Ehe, pleoapele poate sa ti le rupa careva, am avut si eu pleopape, le-am lipit cu tata cu nu stiu ce chestie si un careva ne-a rupt una, a ramas urme de la adezivu ala, singura nu avea cum sa cada ca a trebuit sa o dam si pe cealta jos si am tras ceva de ea...

Cat despre masina ta, bafta in continuare, esti pe drumul cel bun:>

Comment

multumesc sorinel pentru urari!
            -apropo de stopuri , o sa urmez sfatul lui alex si o sa cumpar stopuri street storm cu interion negru mat si gean transparent...sunt prea frumoase si presupun ca o sa dea bine.insa intrebarea mea este: nu o sa am probleme cu politia daca schimb stopurile cu cele mentionate mai drevreme?

Comment

Originally posted by alex.dinca91 View Post
              Sa vad cum stau cu bugetul) eu jantele si arcurile vreau sa le las la sfarsit pentru ca alea schimba cel mai mult masina, dar daca fac rost dde asa multi bani 1 data le i-au.
              Suspensia si jantele nu prea le lasa la sfarsit:-s... dar faci cum vrei

Intradevar, o sa dea bine stopurile, dar cauta modelul cu leduri. O sa arate de nota 10
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

bine ai venit masina este super ok succes cu bugetul si cu modificarile in continuare

Comment

doresc sa las suspensia si jantele la sfarsit pentru ca acestea 2 schimba masina cel mai mult, sa fie picatura care o sa umple paharul

_bogdanel, multumesc pentru primire si sport si tie la tunarit
                  Last edited by alex.dinca91; 26 June 2010, 00:04.

Comment

masina este super succes in continuare la modificari!

Comment

am revenit cu pozele noilor mele lumini din masina , maine pe zii poze cu noile cadrane si ceasurile albe.
                      Attached Files

Comment

am revenit cu cateva poze:
                        Attached Files

Comment

Imi cer scuze pentru inactivitate pe forum, dar am fost putin cam ocupat.Am sa postez pozele cu noile modificari aduse masinii mele si anume:
                          -mp3 player sony afisaj albastru
                          -boxe sony x-pld fata 16.5
                          -boxe spate jbl ovale (urmeaza sa fie schimbate cu un set sony x-pld tot ovale)
                          -eleron luneta
                          +cateva poze asa ca prezentare generala:P
                          Urmeaza geamurile fumurii si stopuri negru mat street storm.Sper sa pot cumpara anul acesta un set de jenti...
                          Attached Files

Comment

frumos conturata masina ta,imi place,bara de MCV as putea sa stiu de unde ai luato eventual si un pret?

Comment

cat te-a dus sa o vopsesti ?

Comment

Frumoasa rau.Facuta cu gust.Cat te-a dus sa vopsesti barele la culoare?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google