Pai poti lovi pietrele si atunci cand sunt in cadere... nu numai cand sunt aruncate de la roata... deci exista si posibilitatea cu zona verde.
Start Engine
Collapse
X
-
cata filozofie ptr un......produs ! in general pietrele vin de sus ( de la masinile din sens invers si mai ales de la tiruri ) deci... lasati desenele si consider ca ptr 2-3 ciupituri nu se merita sa pun asa ceva pe masina! este doar parerea mea.. fiecare poate sa face ce doreste..poate sa puna chiar si 2 !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Ontopic: ce nu imi place la masina este acel deflector,care intr-adevar,cel putin in canada era prezent pe 90% din masini,dar din punct de vedere estetic nu imi place,si cum a spus si jokeru' prefer punctele alea decat deflectorul...in rest sa ai noroc de masina si bafta in continuare.
Offtopic:sunt putin dezamagit de reactia unora cu privire la aceasta masina...omul poate face ce vrea,este masina LUI si nu trebuie sa ne intereseze ca "e prea incarcata"..."mai bine luai una mai dotata"...fiecare om este diferit si asta a fost alegerea lui!...doar in tara asta cainele moare de drum lung si continuare o stiti!cu riscul de a lua vacanta,incetati cu afirmatiile de acest genLast edited by PCH; 18 February 2010, 12:18.
Comment
-
mai nou , pentru protejatea integrala a capotei se gaseste folie speciala ( transparenta ) cam tot la aceeasi bani !Attached FilesLast edited by Thejock3r; 18 February 2010, 13:16.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
baaaai mai lasati zona verde"crull", movul si deflectoarea, pietrele si folia, ce naiba!, una cu tzatzele tari ca piatra nu poate sa-mi sara pe parbriz? ziceti-mi de jante rosu cu negru si caucioace de vara 2 gaura 5, vreau poze, pretz si calitate, help!lipsa text
Comment
-
Vezi ca au la colina motors oferta la Wolfrace Pro-line , au toate culorile disponibile (alb cu buza rosie , neagru cu buza mov/portocaliu , etc...) PS(offtopic) :Thejock3r mai nou folia aia are si un pret :P (circa 140-150 de euro pe mp.... ).
Comment
Comment