Start Engine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vreau 4 cu buze rosiii fratzilor!
    lipsa text

Comment

• toate cu sanii tari ca piatra? SCUZE PT. OFF

Comment

• Depinde Bleizer ce dimensiune vrei , sunt albe cu buza rosie , "gri sobolan" cu buza rosie , si pretul depinde de dimensiune , presupun ca vrei pe 15" (este 340ron bucata, in alte locuri 400) . Incearca si la Boogyman , de la "bazar" de aici , sa iti faca o oferta pentru un set de wolfrace pro lite... sau intra pe site-ul lor (pro-line.ro)

Comment

• cred ca albe cu ''buza'' rosie ar fi bestiale pt bolidul tau rosu.
          uitatea la poza asta si gandestete cum ar arata
          Attached Files

Comment

• jenti

adevaraciuni si pretz bun ce zici crull de asa ceva?
            Attached Files
            lipsa text

Comment

• astea negre:d
              sigpic

Comment

• nuu, tot combinatia alb rosu e fatala,negru da impresia de sobru si nu cred ca e cazu, te vad un om plin de viata

Comment

• cred ca ar fi mai mult alegerea mea alea negre am zis ca da bine combinatia de negru cu rosu..nu prea mai are nimic alb pe masina
                  sigpic

Comment

• ai ma crull, ce naiba! vezi tu ceva alb pe masina?, vreau sa schimb total ce e chrom cu rosu si negru, nu-mi plac 3 culori ci 2. jentile sunt wolfrace...takata, shadow chrome & red. noi din magazin! si ar mai fi o idee care si alea sunt faine rau, walfrace matrix, graphite & red. din Germania
                    Last edited by Bleizer; 20 February 2010, 11:47. Reason: scot preturile ca sa nu iasa scandal, asta ca sa nu mai primesc cartonase.
                    lipsa text

Comment

• negru cu rosu ! sa votat

Comment

• bleizer negru cu dunga rosie ar merge ! apropo ...renunta la ideea cu stergatoarele ! pe bune ! daca ai stii cata bataie de cap e si nu rezolvi nimik pana la urma ! daca ai buzunarul adanc adanc ......dute la o firma de tuning si sa iti faca ei stergatoarele cum vrei tu ! asa ar fii mai indicat !
                        sigpic

Comment

• pt. tm80mat........?????? stergatoare? bataie de cap? ce-ai scris frate aici? ce treaba au stergatoarele?
                          lipsa text

Comment

• mat-u e tot timpul pe alta lume......

Comment

• spune-mi si mie te rog frumos, cum scot casetofonul, la un preferance, si daca boxele existente din fabrica pe usile de fata au mufa care intra in cassetofon JACK.Multumesc anticipat
                              sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• bleizer auzisem ca vrei sa faci stergatoarele ca la honda civic , sau ca la citroen c4 !

daca am dreptate confirma cu un pm !
                                Last edited by TM80MAT; 21 February 2010, 19:40. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google