Start Engine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

un om pregatit pt. orice, imi place. foarte buna cafeaua facuta la aragazul tau

incearca sa adopti simplitatea, si incearca sa pastrezi in masina doar strictul necesar, eventual sa mai adaugi din gadget-uri cand ai nevoie
    1 GPS e suficient, 1 Statie...cate una din fiecare.
    si mare grija la hoti, tare imi e ca ti-o vor fura cu totul

ce planuri ai pe viitor ? un mic tuning ? niste arcuri sport ? o resoftare ?
    numai bune

Comment

pe viitor angel eyes, jante dar sa mai caut modele faine, trapa de 1.05 m. cu 0.95 cm.si stopuri numai cu leduri. ATAT!
      lipsa text

Comment

stii ce implica trapa, nu?
        sigpic

Comment

Originally posted by Bleizer View Post
          pe viitor angel eyes, jante dar sa mai caut modele faine, trapa de 1.05 m. cu 0.95 cm.si stopuri numai cu leduri. ATAT!
          La ce jenti te-ai gandit...ce marca-model?

Comment

implica omologarea. Trapa o iau de la Renault Megane, este exact perfecta pe plafoniera de la logan, ramforsarile tot la Renault la fac, costurile sunt prea mari, nu la trapa ci la omologare aici apare inconvenientul iar la omologare au spus pretul pe fatza 3800 lei care mi se pare aberant, trapa fiind cu ranforsari cu tot 1200E, dar daca-mi pun cauciucuri de 205, asta cat o mai costa la omologare...cine stie?

inca nu m-am gandit la jenti, as prefera sa vad mai multe modele ca sa pot alege
            Last edited by Bleizer; 11 February 2010, 14:13. Reason: Automerged Doublepost
            lipsa text

Comment

Bleizer..... ziceai ceva de gramatica, asta inseamna ca trebuie sa iti dai seama care este lungimea normala a unei fraze. Ai pierdut subiectul in postul de mai sus.

On-topic: Mai intai de toate, monteaza niste prinderi in asfaltul din fata casei . Preventiv asa , sa nu ti se salte masina cu totul.

P.S. Baieti, eu va zic de pe acuma, vreau camera de mers cu spatele de se activeaza la marsalier.
              Last edited by Lanceru'; 11 February 2010, 14:21. Reason: sange
              No Stress !
              http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

din cate am vazut eu de prin fotografii ai asa:
                5 statii radio
                3 gps`uri
                un lcd
                un mp3

nu sunt cam multe ptr o masina?
                folosesti toate 5 statii ?
                nu mai bine iti luat una performanta?
                sigpic

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                  Sonykel , nu sufar de nici o revenire...dar ai devenit agresiv rau in expresii.
                  ai avut ce ai avut de zis...ce te tot agiti sa jignesti omu ? asta ma deranjeaza pe mine...nu ca e coleg de bucuresti...
                  Sper ca esti bucuros acuma , aproximativ toti care l`au luat lamisto sunt din Cta , deci spiritul de turma inca e pe linie continuu...

Adicata2003 , cati dintre forumisti nu au anulat aeratoarele pt a pune ceasuri suplimentare ? aa ??? sau doar daca iti pui dvd si blocheaza aerul esti cocalar...
                  Am pomenit cumva eu termenul de "cocalar"???

Comment

va rog lasati jignirile de-o parte! eu am cerut pareri si opinii
                    , nu critici si jigniri

si daca blochezi aerul cu cele 2, care e problema, eu cred ca sunt optionale, sunt atatea locuri in care sa intre aerul si caldura....

si daca blochezi aerul cu cele 2, care e problema, eu cred ca sunt optionale, sunt atatea locuri in care sa intre aerul si caldura....
                    Last edited by Bleizer; 11 February 2010, 14:47. Reason: Automerged Doublepost
                    lipsa text

Comment

nu eshti normal lancere genial....chiar ca numai cortu sus pe plafon mai lispeste la masina asta

Comment

1. domnu bleizer ...

a) trapa la logan ... pt? vrei sa tai armatura de pe plafon? ai vazut vreodata plafonu de logan fara mocheta? eu zic sa lasi extremismele.
                        b) dpdv al gadgeturilor ... cam exagerat (de ex ... 3 gps ... why?) ... ce vrei tu sa faci e ideea ta, e problema ta, in momentul in care ti-ai expus masina, trebuia sa te astepti si la critici, 90% din cele mai reusite masini de pe forum, au inceput ca niste cocalari, si nu mi-e frica sa enumar, golan91, jokeru, sibianu etc, si acum au unele din cele mai reusite masini, asa ca invata sa citesti, filtrezi si urmezi anumite sfaturi care ti se par muscaturi jugulare pe moment

2. gasca vesela constanta
                        cam exagerati nu vi se pare? daca a scris cineva o idee, voi trebuie sa veniti sa scrieti aceiasi idee sub alta interpretare, dar binenteles cu un iz de ironie chiar batjocura

in special tu pufy ... ai zis odata,am inteles, te-am urmat in idei, am fost de acord, de ajuns (am inteles toti faza cu trabucu) dar din 70 posturi 15 sunt ale tale in care zici acelasi lucru, sa nu exageram

3. fofule ... pufy ... e pacat sa ne scanalizam intre noi, suntem printre cei mai varstnici de pe forum si ne luam japca unul altuia?

domnu lancer(fara nici un fel de atac) comenturile is comenturi, dar tu deja o dai in batjocura, sa ne arati si dumneata ce ai lucrat cu manuta ta la masina ok?
                        Last edited by DeLuXe; 11 February 2010, 15:56.
                        sigpicMy ride

Comment

Pot sa spun ca masina are valoare nu gluma. Ma gandesc "serios" sa facem un punk'd de genu' sa ii ascundem masina cat de cat "definitiv"

Moare lumea domne ca's caterincos moaaaaaareeeeeee.

@ DeLuXe am aratat la toti , numa' tine nu. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAH
                          Last edited by Lanceru'; 11 February 2010, 16:34. Reason: sange
                          No Stress !
                          http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

Multumesc domnule supraveghetor! daca stiam ca apar ofense si jigniri, credeti-ma ca renuntam la thread, eu am cerut pareri si opinii, ce e bun sau rau, ce se poate adauga sau nu, ce e in plus sau in minus si nu am jignit si ofensat pe niciun thread sau post ci doar am incercat sa dau informatii, ajutor sau chiar experiente de zi cu zi iar cu trapa stiu! ramane stalpul de sustinere intre usi"nu se umbla la el"iar tabla va fi decupata si se va deschide in 2 trepte, am fost la Renault si mi s-a spus, da, merge, o facem!, trebuia sa o pun din Septembrie dar omologarea mi-a inchis buzunarele.
                            lipsa text

Comment

uite si ca bucurestenii fac misto . fofule stam sai numaram care si cum. oricum si eu astept raspunsurile la intrebari.
                              bleizer e greu daca nu accepti critici.

sigpic

Comment

ca astepti raspunsuri, sunt raspunsuri, nu critici si ofense care nu si-au rostul
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google