Start Engine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu , nu MCV
    sunt masini proaste nu-ti lua MCV

sigpic

Comment

• de ce ma , tie frica ca o sa ai un confrate mcv-ist ?
      promite ca de data asta scoate trabucul din poza

Comment

• all by Bleizer

ha! de data asta pun 2 cutii pe bord, special pentru loganistii mei, mai cumpar o sticla de ARMAGNAC, cafea si ness am in cotiera si uite asa ii servesc pe loganistii mei, direct in masina
        a la carte
        Attached Files
        lipsa text

Comment

• cea mai curata masina si bine intretinuta cred ca este ,sistemul fallow me home este bun pentru cine are nevoie iar ledurile din bord inca o chestie foarte buna si folositoare decat portocaliul ala plictisitor :P avariile cu marsarier inca ceva bun ce mai numai lucruri bune pana cum tine-o tot asa si la anu poate ceva mai multe imbunatiri
          dar ai grija la laptop si la celelalte chestie valoroase
          cal mai mult imi place senzorul de ploaie
          bafta in continuare si spor la modificari

Comment

• marfa marfa nu am ce sa zic. tine o tot asa Bleizeree
            sigpic

Comment

• nu uitati! pagina 15 postul #297, 30 de poze noi

NU UITATI! pagina 15 postul #297, 30 de poze noi

SoNyKeL...multam pentru sfat, dar tot la MCV raman, sincer, Dusterul nu-mi place.
              Fofule......bag numai trabuc si pipa
              Adi_bac....oricum, nu ramane nimic in masina, tot scot din ea.
              Edyyyy.....multzam si tie!
              lipsa text

Comment

• iati pickup , iti aduc eu niste rafturi de la firma sa-ti organizezi cum vrei trabucururile si nessurile.
                fof-ule nu-i ma da idei ma...

tre sa caut un camatar sa fac un imprumut sa-mi schimb repede masina.
                bleizer dar sa-ti o iei rosie si disel sa nu cumva sa fie gri si valvara...

sigpic

Comment

• chiar sunt necesare pentru el toate chestiile astea ,poate ca petrece mai mult timp in masina decat in casa
                  sigpic

Comment

• Originally posted by djeeros
                    fratiiiicaaaaaaaaa 5 statii pentru ? 2 camere pentru ? messenger pentru ? ditamai dvd ul pt ? enspee mii de telefoane tiganie curata frate si daca pe restu sa zicem doar sa presupunem dar mai bn nu presupunem pt ca presupun gresit le inteleg aragaz frigider pentru ? aaa gata stiu MASINA TA E CORT )))
                    deja ai fost mult prea rautacios si cred ca deja depasesti limita.
                    daca citeai de la inceput poate observai si tu ca majoritatea "sculelor" pe care le are ii sunt de folos si in plus asta este placerea omului.
                    singurul lucru cu care eu personal nu ma pot impaca este nasucul dar si acesta isi are importanta lui.
                    eu zic sa montezi si vreo 4 medii ca sa fie setul complet ...... full range

Comment

• Originally posted by djeeros
                      fratiiiicaaaaaaaaa 5 statii pentru ? 2 camere pentru ? messenger pentru ? ditamai dvd ul pt ? enspee mii de telefoane tiganie curata frate si daca pe restu sa zicem doar sa presupunem dar mai bn nu presupunem pt ca presupun gresit le inteleg aragaz frigider pentru ? aaa gata stiu MASINA TA E CORT )))
                      tu esti clona lu bulanjiu ala de sony de la constanta? nu mai ala e de aceasi parere

sigpic

Comment

• cand conduci normal ca nu stai pe mess sau te uiti la tv bumai ca el pleca prin strainatate si in timp ce este pe drum poate opri la un mess, la un tv .... toate acestea ii sunt de folos la drum lung plus ca am mentionat ca asta este mania lui

Comment

• te-ai nascut avocat sau purtator de cuvant pe sistem ereditar?

sigpic

Comment

• ) ce le zice maharul pufos )

Acum, sa zic si eu o parere (deloc rautacioasa, doar parerea mea). Apreciez faptul ca tii mereu masina curata si ai grija de ea. Insa, treaba e ca ai cam exagerat cu interiorul. Na, te inteleg ca pleci cu masina si faci multi km, mai opresti prin padure, vrei sa-ti ajuti prietenii, nu zice nimeni nu. Dar e prea mult.

Statiile alea emisie-receptie, cand nu ai nevoie de ele, le poti lasa acasa . La fel laptopul, frigiderul, chestia aia pentru speriat animalele, zaharul si nesul... e prea muult! Ai tranformat masina intr-un cort si exagerezi . Tuturor ne plac gadget-urile, dar nu in exces . Eu ca am o statie, detector si GPS si mi se pare ca e prea plina . Sunt chestii inutile pe care le ai la interior pentru nimic!

Succes in continuare! (desi eu te-as sfatui nu sa mai pui ceva la interior, sa mai scoti si sa faci loc pentru prieteni, ca vad ca locul din dreapta deja nu mai exista!)
                            sigpic

Comment

• )) o dati in prea multe )

Comment

• Am rugamintea sa incetati cu intepaturile astea (se stiu ei care)...asta ca sa nu ziceti ca sunt cumva daca va altoiesc.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google