Start Engine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa iti imprime NOKIA pe frunte )) o sa fii de firma ) pe bune ai grija cu uitatul la telefon prin bucuresti fiindca mai sunt si strazi perpendiculare pe cele pe care circuli care au un mare triunghi rosu in capat pe care multi(e) il vad romb .... asa ca trebuie sa fii pe faza
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• esti simpatic rau! tu crezi ca eu nu stiu sa fac diferenta dintre romb sau triunghi?
      lipsa text

Comment

• nu e vorba de tine ,e vorba de cei care vin de pe strada fara prioritate si vad in loc de cedeaza trecerea.... drum cu prioritate

Comment

• aia vreau sa-i iau in botul masinii, de-abea atept! asa imi schimb si eu din PH1 in PH2
          lipsa text

Comment

• ce oameni ma vanatoare placuta .... sau fir intins )

Comment

• sa-l gasesc, tocmai cand sunt cu prietena in masina sau cu mama, sau cand sunt cu cineva pe locul din fata, atunci imi apar o gramada, cand sunt singur, ba! asta da ghinion!
              lipsa text

Comment

• sincer cam tiganit interiorul...prea multe butoane...esti ca baiatul in trening de autobuz...tot timpul pregatit de orice nu mai folosi "tz,sh"

Comment

• da ma, bine ca aia aparut tu din Suceava care nu stii sa schimbi treptele la diessel si dai explicatii, ce clona mai esti si tu, pus de cine??
                  lipsa text

Comment

• offtopic: Blazer - nu mai fii asa rau cu toti - atata timp cat e public thread-ul e normal sa primesti si pro si contra... si daca te uiti baiatul e pe forum dinaintea ta... faptul ca nu posteaza e problema lui.
                    on-topic: Imi place masina ca e foarte ingrijita, putin aglomerata dar ingrijita, bafta si in continuare - cu mcv-ul care-l doresti.
                    Last edited by Canto; 28 October 2010, 17:21.
                    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• cu ce Canto, cu un post, aici a gasit sa-l faca, e o clona uitata printre taste
                      lipsa text

Comment

• off: daca scria ca e frumoasa masina, nu mai era clona, nu? )

on: succes cu proiectul MCV sunt curios ce o sa mai iasa si acolo.
                        sigpic

Comment

• e, asa Iamagi, parca vii de la Braila, anul viitor il cumpar si o sa-l fac unic, promit!
                          deja am cateva chiestii unice pe asta!
                          lipsa text

Comment

• Mie imi place cum se vede noaptea din spate. Dar chestiile alea sa le integrezi mai bine in tetiere si poate dai niste info despre ele .
                            sigpic

Comment

• cele de pe tetiere sunt ca o foaie de subtiri, cum sa le integrez in tetiere?
                              sunt asa zisele vumetre plasme care se pot pune pe orice...tricouri, geci, genti, bluze, hanorace....etc.
                              Attached Files
                              lipsa text

Comment

• Faină maşina, câte gadget-uri pe ea

În poza aceasta

arată ca o maşină de poliţie din SUA

Dacă îi vei pune şi bara faţă ph2, va arăta şi mai cool

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google