Geo...am impresia ca nu stii ce scrii cu adevart, ha! placutele trebuiau schmbate? ha!, esti glumet, sunt la jumatate din uzura lor iar distributia, e o vrajeala ca sa o schimbi la 60000, sa-si faca ei banu, aia vrea service-ul, acum depinde si cum o folosesti. ha!, la 23 de ani esti mic, nu stii multe!.
Start Engine
Collapse
X
-
la 23 de ani am la activ o facultate de inginerie mecanica specializare pe auto, deci stiu ce vorbesc..distributia te tine, da dupa 60k esti in zona galbena de risc..si daca placutele alea sunt la jumate nu ijseamna ca nu si au pierdut capacitatile..nu zic ca le stiu pe toate, da nici sa ma tratezi asa..habar n ai ce stiu eu, da cand e vorba de masini sigur mai mult ca tine...eu am terminat aici-ma asteptam la un raspuns mai elevat, da se pare ca daca nu e lauda, raspunzi flegmatic.numai bine!sigpic
Comment
-
Bleizer ceva pentru tine
Isi cumpara ursul masina, frane, curbe, claxoane prin padure!!!!! Sa vada lumea ca si-a luat masina!
La o cotitura...vulpea... facea autostopul . Niste picioare pe vulpe...mama, mama!
Cand o vede ursul, pune o frana de se da cu capul de parbriz.... dar o intreaba asa, in scarba:
- Ce vrei fa?
- Ursule nu fi jigodie... du-ma si pe mine pana la autostrada!
- Bine fa, urca-te! Ursul conduce cu o mana, sa o impresioneze pe vulpe!
Cand ajunge la autostrada, vulpea:
-Ursule, acum ce fac? Iti dau 100.000 de lei sau imi dau chilotii jos?
Ursul se gandeste putin si zice:
- Da, fa, suta incoace! Si pleaca...
Acum, in timp ce conducea, se gandea ursul: "A dracu vulpe, ce credea, ca mi se potrivesc chilotii ei ?!"
Comment
-
Nu stiu ce fluture ziceti voi dar eu am vazut unul cu stergator ca la mercedes(unu singur mare)Le scosese pealea originale si parea prins pe gaura din dreapta deoarece aia din stinga o acoperise cu un dop.Eram curios daca ati vazut si cum sterg(daca se aseaza bine pe parbriz)sigpicPasionat de MCV si natura
Comment
Comment