Jantele sunt cu dubla prindere 4*100 si 4*108 nu au opt prezoane.
Start Engine
Collapse
X
-
sunt in jur de 12 mil toate 4 ca dastea vreau si eu :d si de aceea stiu :dInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
-
sunt foarte interesante colegi, mii de multumiri si pentru explicatii, daca aveti mai multe modele si poze cu detalii si pretz, va rog sa le expuneti.
pt. Roy. cauta ceva placut si spune-mi te rog. 2. consumul pt. mine e nesemnificativ, asta e si in functie de cum stii sa calci un diesel,...vara 3.8..4.3 si cu aer 5.2, iarna cam 5.2...6.1...6.2, 3. varsta e reala...39, 4. nu, nu are, dar asa am denumit eu acea forma, fiind obisnuit ca la jeep, nestiind cum se numeste.lipsa text
Comment
-
parerea mea ca iti trebuie neaparat un mcv ,in cazul asta ai o posibilitatea sa maschezi o gramada de chestii faine care le ai in masina ,si o sa ai si spatiu de manevra mare,in interior,imi place ca sustii chestia cu deflectorul de aer de pe capota ,multi se feresc de el ptr. a nu isi gauri capota,in fine ,.........fa-ti o lista cu ce iti trebuie la un drum normal prin tara ,si vezi ce aparate iti trebuie , ce nu iti trebuie le poti dona sau baga pe bazar,in rest nu-ti obtura martori din bord cu fel de fel de nokia ,ii poti gasi alt loc ,nu am nici timp si nici spatiu util ,dar mi-as configura toata plansa de bord in care sa pot sa-mi montez acele mici gadget-uri, poti sa la mai maschezi ,sa le incorporezi ,nu stiu sa le redistribui in habitaclu,toate bune.
Comment
-
are intradevar cate-va prinderi cu banda dublu adeziv dar mai are din start doua prinderi cu doua elemente de tabla ,vorbesc de modelul meu ,......ei la 140km/h a inceput sa-mi falfaie ,si a trebui sa-i fac inca doua adaptari pe laterala , ptr. siguranta mea ,sa nu-mi zboare in geam la care-va ............deci nu o am prinsa cu banda pe toata suprafata de contact .banuiesc ca ai alt model de prindere pe capota...
Comment
-
deflector
este singura poza, o protectie buna...parerea mea!Attached Fileslipsa text
Comment
-
lasati omuL cu defLectorul (virgula)daca lui ii place .omuL a auzit ca protejeaza vopseaua (virgula)este un om grijuliu cu masina , fiecare o protejeaza cum poate pentru ca fiecare a muncit pe bani ca sa o cumpere
bleizer , cat a fost deflectorul ?
text fara punctuatie , scris cursiv .data viitoare ...Last edited by skandal; 14 February 2010, 20:35.vopsitorie preturi bune
Comment
-
modelul acesta si cred ca e singurul se prinde numai cu banda adeziva speciala. Cand am cumparat-o nu avea niciun elemen cu tabla iar la viteza de 160 nicimacar nu se misca(atunci cand vrei sa o lipesti pe capota, zona trebuie bine degresata, eu am sters cu spirt, am lasat sa se usuce si am aplicat-o. Am cumparat-o din Tg.Vitan-Bucuresti si am data 90 lei iar eu nu am scris ca protejeaza vopseaua ci protejeaza la o anumita viteza de noroiul aruncat de cel di fatza si chiar de pietre.lipsa text
Comment
-
Oarecum iti dau dreptate,pietrele care sar in parbtiz nu provin direct de pe asfalt,ele lovesc acea parte a capotei si apoi ajuhg in parbriz.Nu ma astept la o protectie 100 % cu acel deflector dar ai mai multe sanse sa ramai cu parbrizul intact avnd deflector decat fara.
Comment
-
nici nu stiam ca exista astfel de deflector...ca am doua ciobituri mari in parbriz si partea de jos burnita complet...fac naveta zilnic si e inevitabil da conteaza sa pastrezi totusi o distanta fata de cel din fata...si cred ca efectul lui e cam de 50%..daca cel din fata n-are macar aparatoare de noroi...sigpic
Comment
-
salut
frumoasa masina ,sa o stapanesti sanatos.
ce nu imi place este plasa care ai pus-o peste grilajul cu sigla. cel putin asa am vazut din primele poze. (daca ai scos plasa nice job).
sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
chiar imi place deflectorul acela de pe capota
Comment
Comment