Start Engine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• interesanta masina...sa o stapanesti sanatos...dar mult prea exagerata cand vine vorba de ghageturi , dupa parerea mea..dar nu asta conteaza...oricum e de remarcat curatenia din ea,nota 10+ pt asta,nu stiu cu reusesti sa o intretii asa curata.
    Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
    sigpic

Comment

• vazuta la intalnire. multe chestii pe ea. bicicletele nu le-ai adus? bafta in continuare.
      sigpic

Comment

• Ziceai ca ne dai si nijtte preturi la statii cb .. baga si tu .. ca sunt interesat ..

Comment

• nu pot pe forum, fac reclama si nu iese bine, dar vorbim la telefon sau la intalniri
          lipsa text

Comment

• Vreau si eu o parere despre suportul pentru biciclete.Se aude vreun zgomot in mers?Este vreo limita de viteza cu bicicleta sus?Mai vreau sa stiu ce marca e al tau si la ce bani si daca esti multumit de el.

Comment

• crull daca vrei am eu unul pe care nu il folosesc
              Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• pt. crull. suportul de bikla costa 50 lei si sunt din Ukraina aduse, se pot gasi si in comertz la noi. Nu am probleme cu ele si nici nu merg cu viteza mare...limita legala. Se monteaza foarte usor
                lipsa text

Comment

• Da-mi si mie un pm in legatura cu statiile man

Comment

• Mihaitza iti dau tel si vorbim, asa pe forum ma premiaza oamenii cu papadii si mere rosii

oricum , vad ca acest thread este in loc de reclama pe anunturi
                    Last edited by skandal; 6 March 2010, 10:29.
                    lipsa text

Comment

• Ai mai pus jante cu buze rosii?Bucura ochii!!!

Comment

• Eu astept pozele cu imbunatatirile facute in urma criticilor.

Comment

• nu am pus inca jantele, am sa le cumpar la sfarsitul lui Martie iar pe la jumatatea lui Aprilie imi schimb o gramada la masina...jante, cauciucuri, ceas de bord, lumini si umbre interioare si un cd-player mai nou.
                          lipsa text

Comment

• ....hai mai repede cu modificarile....ca eu sunt nerabdator....
                            bafta

Comment

• umbre interioare??????

Comment

• Da! o sa vedeti la timpul potrivit...astept sa mai creasca si bugetul!

Daca cineva mai sterge un singur post de la mine, atata timp cat nu fac reclama si nu scriu injurii...etc., ies de finitiv de pe acest Forum.
                                Last edited by Bleizer; 9 March 2010, 22:00. Reason: Automerged Doublepost
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google